Josephine: Οι ευχές στον πρώην σύντροφό της, Δημήτρη Παππά, για την κόρη του

Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» συνάντησε τη Josephine στα παρασκήνια των γυρισμάτων του νέου video clip της για το τραγούδι «Πυρκαγιά». Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για το ενδεχόμενο να τη δούμε στην τηλεόραση, για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται ενώ έστειλε και τις ευχές της στον Δημήτρη Παππά, πρώην σύντροφό της, για τον ερχομό της κόρης του.

Όταν ρωτήθηκε για τη συμμετοχή της στη Eurovision,

η Josephine ήταν ξεκάθαρη: «Για εμένα θα ήταν τιμή μου να εκπροσωπήσω την Ελλάδα. Νομίζω ότι να έρθει το κατάλληλο τραγούδι κι έχω και τους συνεργάτες μου και στηθεί όλο αυτό σωστά, με χαρά να το κάνουμε! Με την Ελλάδα εννοείται, περιμένω μία πρόταση. Δεν έχω επικοινωνήσει εγώ αλλά νομίζω ότι οι αρμόδιοι επικοινωνούν με τον καλλιτέχνη και το προτείνουν».

Σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που δέχεται, η τραγουδίστρια είπε: «Στενοχωριέμαι πολλές φορές, όταν διαβάζω άσχημα σχόλια αλλά έχω μάθε να μην δίνω πολλή σημασία, αν δεν έχουν γραφτεί αυτά με καλή διάθεση. Αν κάποιος δικός μου άνθρωπος ή άνθρωπος του χώρου θέλει να με διορθώσει για κάτι και να έχει μια αλήθεια αυτό που θα πει, το ακούω αλλά όταν γίνεται με άσχημο τρόπο δεν μου αρέσει. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους και το δέχομαι αυτό και είναι οκ».

Ακόμα, η γνωστή τραγουδίστρια ευχήθηκε στον πρώην σύντροφό της, Δημήτρη Παππά, για τη γέννηση του παιδιού του: «Στον Δημήτρη Παππά δεν ευχήθηκα αλλά θα το κάνω τώρα. Έμαθα ότι γέννησε η γυναίκα του, να τους ευχηθώ τα καλύτερα! Καλότυχο να είναι και πάντα υγεία. Δεν κρατάμε επαφή αλλά βλέπω που και που τη Χριστίνα, οπότε φαντάζομαι ότι θα πετάει από τη χαρά της».

Διαβάστε ακόμα:

 Μαύρο Ρόδο: Η πρώτη συνάντηση Ελισάβετ – Πέτρου – Τι κρύβει η Αγγελική;

 Λιποθύμησε στη Βουλή η Νόνη Δούνια

 Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Στα δικαστήρια για τη διατροφή των παιδιών τους

Keywords
Τυχαία Θέματα