Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: 12 μήνες με 3ετή αναστολή στον τραγουδιστή

Το κατώφλι της δικαστικής αίθουσας πέρασαν σήμερα 4/10 η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους σχετικά με τη διατροφή των παιδιών τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γνωστή παρουσιάστρια κατέθεσε αγωγή κατά του τραγουδιστή, καθώς εκείνος δεν κατέβαλε κατ’ εξακολούθηση το χρηματικό ποσό της διατροφής που είχε συμφωνηθεί.

Η Σίσσυ Χρηστίδου

και ο Θοδωρής Μαραντίνης μπορεί για 13 χρόνια να αποτελούσαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz, ωστόσο μετά τον χωρισμό τους το 2019 οι δυο τους κράτησαν τυπικές σχέσεις για χάρη των δύο παιδιών τους, Φίλιππο και Μιχαήλ – Άγγελο.

Η δίκη, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε σήμερα και το δικαστήριο έκρινε με την απόφασή του ένοχο τον Θοδωρή Μαραντίνη. Ο τραγουδιστής καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή. Στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου βρέθηκαν οι φίλοι και κουμπάροι της, Χριστίνα Κοντοβά και ο Παύλος Σταματόπουλος.

Κατά την έξοδό της από τη δικαστική αίθουσα η Σίσσυ Χρηστίδου αρνήθηκε ευγενικά να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση για την υπόθεση στους δημοσιογράφους και αρκέστηκε να αναφέρει: «Δεν θέλω να μιλήσω. Ζητώ συγγνώμη, γιατί ουσιαστικά κι εσείς κάνετε αυτό που κάνουμε κι εμείς. Αλλά δεν θέλω, δεν θέλω να το κάνω».

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Κορινθίου: «Έγραψαν ότι πήρα φάρμακα για να χάσω κιλά, έχουμε πάει δικαστικώς»

 Josephine: Οι ευχές στον πρώην σύντροφό της, Δημήτρη Παππά, για την κόρη του

Ελεονώρα Μελέτη: Η αινιγματική ανάρτηση για το κάρμα -«Εγώ απλά απολαμβάνω…»

Keywords
Τυχαία Θέματα