Σίσσυ Χρηστίδου: Η φωτογραφία με τον Θοδωρή Μαραντίνη και το συγκινητικό μήνυμα της!

Τα γενέθλια του έχει σήμερα ο μεγάλος γιος της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη. Ο Φίλιππος Ραφαήλ γίνεται 11 χρονών και η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε δύο οικογενειακές φωτογραφίες με εκείνον. Η μία με τον πατέρα και τον αδελφό της και η άλλη με τον πρώην σύζυγο της Θοδωρή Μαραντίνη.

“Καμία

σύνθεση λέξεων δεν θα ήταν αρκετή για να περιγράψω την ευτυχία που μοίρασε η ύπαρξη σου…
Σ’ευχαριστω για όσα μου έμαθες και για ότι με βοήθησες να γίνω. Σ’ευχαριστω που με διάλεξες σπάνιο μου πλάσμα…
Χρόνια σου πολλά Φίλιππε Ραφαήλ Μαραντίνη.
Σ´αγαπώ πάνω από το μέγεθος που είναι ικανή η αγάπη να φτάσει..”, έγραψε συγκεκριμένα η Σίσσυ Χρηστίδου στην ανάρτηση της.

View this post on Instagram

Καμία σύνθεση λέξεων δεν θα ήταν αρκετή για να περιγράψω την ευτυχία που μοίρασε η ύπαρξη σου… Σ’ευχαριστω για όσα μου έμαθες και για ότι με βοήθησες να γίνω. Σ’ευχαριστω που με διάλεξες σπάνιο μου πλάσμα… Χρόνια σου πολλά Φίλιππε Ραφαήλ Μαραντίνη. Σ´αγαπώ πάνω από το μέγεθος που είναι ικανή η αγάπη να φτάσει.. #HappyEleventhBirthday #11 #7yearsTillAdulthood #Wtf

A post shared by Sissy (@sissychristidou) on Aug 13, 2019 at 2:39am PDT

Ωστόσο, η ίδια θέλησε με ένα instastory να ευχαριστήσει ξεχωριστά τον Θοδωρή Μαραντίνη γράφοντας ένα συγκινητικό μήνυμα:

«Γιατί ό,τι μα ό,τι μα ό,τι κι αν γίνει… Θα είσαι πάντα εκείνος που μου χάρισε το πλάσμα αυτό… και από μόνο του είναι αρκετό για πάντα να σ’ ευχαριστώ… Να τον χαιρόμαστε». Ο Θοδωρής Μαραντίνης με το σειρά του αναδημοσιεύοντας το story της Σίσσυς πρόσθεσε τη λέξη “Οικογένεια”.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι τον περασμένο Απρίλιο ανακοίνωσε το χωρισμό του, αλλά και την πρόθεση του να παραμείνουν ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς.

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Μαυρίδης: Συγκλονίζουν οι εικόνες που μεταφέρει από τη φωτιά στην Εύβοια! Βίντεο

Μικαέλα Φωτιάδη: Στο νοσοκομείο η πρώην παίκτρια του GNTM!

“Με τη Ναταλία Γερμανού θα περάσουμε μαζί τα βαθιά μας γεράματα”

Keywords
Τυχαία Θέματα