H Selena Gomez με το ωραιότερο pre-fall βερνίκι νυχιών!

Το πιθανότερο είναι να μας διαβάζετε από κάποια παραλία και δεν θέλετε να ακούσετε ούτε κουβέντα για το φθινόπωρο. Και σας καταλαβαίνουμε απόλυτα. Ζείτε υπέροχες στιγμές με τους φίλους ή τον αγαπημένο σας, έχετε αποκτήσει τέλειο μαύρισμα, πίνετε κοκτέιλ στα beach bar και κολυμπάτε με τις ώρες.

Εμείς όμως είμαστε εδώ και σας ενημερώνουμε για όλα όσα συμβαίνουν στον beauty κόσμο. Και κυρίως για τις τάσεις που υιοθετούν οι celebrities και θα κάνουν θραύση το

επόμενο διάστημα. Θα πρέπει να είστε ενημερωμένες έτσι ώστε όταν γυρίσετε και κλείσετε τα ραντεβού σας με hairstylists και nail artists να γνωρίζετε τι ακριβώς πρέπει να τους ζητήσετε. 

Επίσης σας έχουμε πει πολλές φορές από εδώ ότι αρκετές από τις φθινοπωρινές τάσεις μπορείτε να τις υιοθετήσετε από τώρα γιατί είναι απλά καταπληκτικές και δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε. Και δεν το λέμε τυχαία αλλά με αφορμή το μανικιούρ της Selena Gomez. H star υιοθέτησε ένα από τα ωραιότερα χρώματα στα νύχια της και μπορείτε να το αντιγράψετε σήμερα κιόλας. Πρόκειται για ένα σοφιστικέ μπλε-πράσινο χρώμα που μας άφησε άφωνες. Το glossy nail look της είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά χωρίς υπερβολές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Bachik Nails (@tombachik) στις 9 Αύγ, 2019 στις 8:37 μμ PDT

Αν και τη συγκεκριμένη απόχρωση δεν είναι εύκολο να την χαρακτηρίσουμε με μία λέξη-χρώμα αφού κλείνει μέσα της το σκούρο μπλε, το βαθύ πράσινο και κάποιους ακόμη τόνους. Όπως και να ‘χει είναι απλά τέλεια. Και μάλιστα μπορείτε να αποκτήσετε το look μόνες σας αρκεί να αποκτήσετε το σωστό βερνίκι νυχιών. Φυσικά θα πρέπει παράλληλα να απλώσετε ένα top coat που χαρίζει έξτρα λάμψη αφού το συγκεκριμένο σκούρο χρώμα πρέπει να αναδειχτεί με τον καλύτερο, δυνατό τρόπο. Επίσης είναι απαραίτητο και το base coat ώστε να προστατεύσετε τα νύχια σας. Αυτό άλλωστε πρέπει πάντα να το κάνετε όταν χρησιμοποιείτε σκούρες αποχρώσεις.

Εμείς βρήκαμε τα βερνίκια που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε το nail look της Selena Gomez. Εσείς απλά πρέπει να το τολμήσετε.

Essie Nail Polish, Go Overboard

OPI Nail Polish, Teal Me More, Teal Me More

Butter London Nail Polish, Slapper

Διαβάστε ακόμη:

Αν το pixie σας αρχίζει να μακραίνει και δεν ξέρετε τι να κάνετε πρέπει να δείτε το νέο hair look της Michelle Williams!

Αυτές είναι οι αφέλειες που ταιριάζουν σε όλες σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα