Οι παλέτες σκιών που θα σας χρειαστούν στις διακοπές αλλά και στην πόλη!

Είτε βρίσκεστε σε διακοπές είτε επιστρέψατε στην πόλη ένα είναι το σίγουρο: Έχετε αποκτήσει ηλιοκαμένη όψη και πρέπει να την τονίσετε με τον καλύτερο, δυνατό τρόπο. Όχι, δεν θα αναφερθούμε στο bronzer και το highlighter στο συγκεκριμένο post αλλά στο βλέμμα που πρέπει να είναι έντονο και δροσερό.

Άλλωστε οι make up artists επιμένουν πως ειδικά το φετινό καλοκαίρι το χρώμα στα μάτια είναι μεγάλο trend και οι celebrities

άλλωστε το αποδεικνύουν σε κάθε τους εμφάνιση. Το μπλε επανέρχεται δυναμικά ενώ οι neon αποχρώσεις έχουν κάνει θραύση. Μπορείτε να απλώσετε μία μόνο σκιά σε όλο το πάνω βλέφαρο χρησιμοποιώντας την ίδια απόχρωση σε χείλη και ζυγωματικά υιοθετώντας το μονοχρωματικό look. Ή να δημιουργήσετε την τέλεια αντίθεση εφαρμόζοντας για παράδειγμα μια πράσινη σκιά στα μάτια και πορτοκαλί κραγιόν στα χείλη.

Κινηθείτε ανάλογα με την περίσταση και τη διάθεση σας. Κανόνες δεν υπάρχουν φέτος τουλάχιστον όχι αυστηροί.

Οι μπρονζέ αποχρώσεις συνεχίζουν να θεωρούνται κλασικές και το summer look στηρίζεται σε αυτές. Αν πάλι δεν μπορείτε να συνδυάσετε με ευκολία τις σκιές σας εμείς έχουν με την καλύτερη λύση που λέγεται παλέτα. Σωστά καταλάβατε.

Αν φεύγετε τώρα για διακοπές ή μόλις επιστρέψατε είναι ευκαιρία να αποκτήσετε την ωραιότερη παλέτα σκιών που θα σας βοηθήσει να υιοθετήσετε το ωραιότερο eye look ever. Κι επειδή το καλοκαίρι στη χώρα μας δεν σταματά στο τέλος Αυγούστου μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για μερικούς μήνες ακόμη. Άλλωστε οι αποχρώσεις που βρίσκονται στις παλέτες που έχουμε επιλέξει είναι κατάλληλες και για το φθινόπωρο μιας και περιέχουν αποχρώσεις που είναι τάση και την επόμενη σεζόν.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποκτήσετε εκείνη που ταιριάζει στο ύφος σας αλλά και τα χρώματα σας. Τον τόνο της επιδερμίδας, των ματιών και των μαλλιών δηλαδή.

Ας τις δούμε:

Korres Sea Minerals Summer Palette Coral Sunsets

Dior Backstage Amber Neutrals Palette 

Seventeen Boho Chic Palette 

Maybelline New York Total Temptation Eyeshadow Palette 

Too Faced Natural Eyes Palette

The Body Shop Own Your Naturals Palette 

Διαβάστε ακόμη:

Αυτές είναι οι αφέλειες που ταιριάζουν σε όλες σας!

Rainbow french manicure: Το πιο χαρούμενο look του Καλοκαιριού!

Keywords
Τυχαία Θέματα