Πάμε Δανάη: Χαμός στον αέρα με Καβατζίκη και Μάνεση! «Τέτοιου επιπέδου δημοσιογραφία δεν κάνω»

Τα πάνω – κάτω ήρθαν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», όταν ο Άρης Καβατζίκης κλήθηκε να πάρει τηλέφωνο τον Νίκο Μάνεση. Όλα ξεκίνησαν, όταν ο δημοσιογράφος έχασε σε ένα παιχνίδι που παίζουν όλοι μαζί στο πλαίσιο στήλης της εκπομπής και του ζητήθηκε να καλέσει τον Νίκο Μάνεση και να του αναφέρει τι παρακολουθούσε στην τηλεόραση το πρωί του Σαββάτου.

Να σημειωθεί πως τις τελευταίες ημέρες ο Νίκος Μάνεσης έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων με αφορμή τη δήλωση που έκανε στον αέρα της εκπομπής του ότι διανύει την τελευταία διετία

της καριέρας του στην τηλεόραση. Ο Νίκος Μάνεσης, λοιπόν, σήκωσε το τηλέφωνο στον Άρη Καβατζίκη, ωστόσο πολύ γρήγορα τα πράγματα πήραν μια απρόσμενη τροπή.

Όταν ο Άρης Καβατζίκης ενημέρωσε τον Νίκο Μάνεση ότι βρίσκονται στον αέρα του «Πάμε Δανάη», ο παρουσιαστής εκνευρίστηκε μη κρύβοντας την ενόχλησή του.

«Βρισκόμαστε στον αέρα; Θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι με αιφνιδιάζετε και δεν επιθυμώ να βρίσκομαι στον αέρα καμίας εκπομπής κύριε Καβατζίκη. Ό,τι έχω να πω για ο,τιδήποτε, για το πολύ δυναμικό κοινό και για το λιγότερο δυναμικό κοινό, θα μου επιτρέπετε να το λέω μέσα από την εκπομπή μου. Αυτή τη στιγμή θα με ακούσετε γιατί είστε παιδί μου δημοσιογραφικά. Δεν μπορείτε να με βγάζετε στον αέρα, χωρίς την έγκρισή μου.

Τούτη τη στιγμή, αν ρωτήσετε τον νομικό εκπρόσωπο του Mega, αντιλαμβάνεστε ότι υποπίπτετε σε ένα ποινικό αδίκημα. Δεν επιθυμώ να μιλήσω δημοσίως. Ιδιωτικά ό,τι επιθυμείτε κύριε Καβατζίκη. Δεν επιθυμώ να είμαι στον αέρα. Σας ευχαριστώ πολύ. Δεν είμαι καθόλου στενοχωρημένος, αυτό που λέω είναι ότι κάνετε απρέπεια, με βγάζετε στον αέρα και κακώς απάντησα. Τέτοιου επιπέδου δημοσιογραφία δεν κάνω. Με διακόπτετε. Τα σέβη μου στη Δανάη, είναι συμπαθέστατη. Δεκτή η συγγνώμη. Συγχαρητήρια πηγαίνει πολύ καλά!», ανέφερε ο Νίκος Μάνεσης στον αέρα του «Πάμε Δανάη».

Διαβάστε ακόμα:

 Τριαντάφυλλος: «Χεσ@@κα πραγματικά που θα σταματήσει ο Μουτσινάς την τηλεόραση»

Κίνηση αγάπης από τη Φαίη: Υιοθέτησε γατάκι στον αέρα του «Πρωινού μας»

 Δανάη Παππά: Συγκινήθηκε στον αέρα με την έκπληξη του συντρόφου της, Λάμπρου Λάζαρη

Keywords
Τυχαία Θέματα