Σαββατοκύριακο & Ζώδια: Aναλυτικά οι προβλέψεις για να ξέρεις τι να περιμένεις

Μια ακόμα Παρασκευή φτάνει στο τέλος της και όλοι μας είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχτούμε το Σαββατοκύριακο. Ποιες είναι όμως οι προβλέψεις για τις επόμενες μέρες σύμφωνα με το ζώδιό σου;

#1. Κριός
Αυτό το Σαββατοκύριακο το αφιερώνεις στην οικογένειά σου και στους φίλους σου και μάλιστα σχεδιάζεις μια μικρή συγκέντρωση με λίγους και καλούς φίλους.

#2. Ταύρος
Μπορεί αυτή η εβδομάδα να σε κούρασε αρκετά αλλά μην ανησυχείς γιατί αυτό το ΣΚ θα είναι ήρεμο και ωραίο! Απόλαυσέ το όσο περισσότερο μπορείς.

#3. Δίδυμος
Δυστυχώς αυτές οι τελευταίες

μέρες της εβδομάδας είναι αρκετά αγχωτικές για εσένα και νιώθεις τις δυνάμεις σου να σε εγκαταλείπουν. Να θυμάσαι πως τώρα πρέπει, περισσότερο από ποτέ, να αφοσιωθείς στον εαυτό σου και στα θέλω σου και να μην συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο.

#4. Καρκίνος
Αν μπορείς να ασχοληθείς λίγο παραπάνω με τα οικονομικά σου ή κάποια επένδυση κάν’το μέσα στο Σαββατοκύριακο. Τα άστρα και οι πλανήτες σε ευνοοούν.

#5. Λέων
Τώρα είναι η στιγμή να αφοσιωθείς λίγο παραπάνω στα επαγγελματικά σου. Όσο πιο πολύ ασχοληθείς τόσο μεγαλύτερο θα είναι το κέρδος σου.

#6. Παρθένος
Το Σαββατοκύριακο θα νιώθεις αρκετά πεσμένη/ ος και θα νιώθεις πως δεν έχεις όρεξη να κάνεις τίποτα. Δεν πειράζει, ξεκουράσου και από Δευτέρα θα είσαι και πάλι power!

#7. Zυγός
Το Σαββατοκύριακο αυτό δεν θα είναι από τα καλύτερα της ζωής σου αλλά θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πού πρέπει να δώσεις την προσοχή σου στην εβδομάδα που ακολουθεί.

#8. Σκορπιός
Το Σαββατοκύριακο ξεκινάει πολύ όμορφα, με πολύ χαρά και όμορφη διάθεση. Ωστόσο την Κυριακή νιώθεις λίγο πιο πεσμένη/ ος και αρνητική/ ος.

#9. Τοξότης
Αυτές τις δύο μέρες θα νιώσεις την απόλυτη αρμονία στο σπίτι σου και αυτό τα λέει όλα!

#10. Αιγόκερως
Χρησιμοποίησε αυτό το ΣΚ για να αναπτύξεις κάποια δεξιότητα. Θα σου χρειαστεί πολύ στο άμεσο μέλλον.

#11. Υδροχόος
Οι αρνητικές σκέψεις σε κατακλύζουν αλλά δεν πρέπει με τίποτα να το βάλεις κάτω. Έρχονται πολύ όμορφα πράγματα για εσένα Υδροχόε στο άμεσο μέλλον.

#12. Ιχθύς
Θα περάσεις δύο πολύ όμορφες μέρες που θα σε κάνουν να νιώσεις μεγάλη αυτοπεποίθηση. Αν είσαι σε φάση να προσλάβεις κάποιο άτομο για να σε βοηθήσει στη δουλειά σου, σου προτείνουμε να το κάνεις.

Διαβάστε ακόμα: Πρω1νό 16/4: Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για το Σαββατοκύριακο

Τα ζώδια σήμερα: “Υδροχόε, η δημιουργικότητα και η ζωτικότητά σου σε οδηγούν στην επιτυχία”

Ποιοι συνδυασμοί ζωδίων δεν θα χωρίσουν ποτέ και για κανένα λόγο;

Keywords
Τυχαία Θέματα