Blazer + Καπαρντίνα: Πώς θα τα φορέσεις στα looks του Σαββατοκύριακου

Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της καραντίνας τόσο περισσότερο νιώθουμε την ανάγκη να αφήσουμε στην άκρη τις φόρμες και να φορέσουμε περισσότερο σορτς, φούστες και χαρούμενα φορεματάκια. Ωστόσο, επειδή η άνεσή μας στο ντύσιμο μας έγινε συνήθεια συνεχίζουμε να επενδύουμε σε φόρμες αλλά με ένα πιο ωραίο και προσεγμένο styling. Tα κατάλληλα πανωφόρια μας βοηθάνε ώστε να δημιουργούμε stylishεμφανίσεις που ξεχωρίζουν.

Η δερμάτινη καπαρντίνα αποτελεί μια λύση που μας

αρέσει πολύ ειδικά όταν φοράμε τις φόρμες μας και θέλουμε να έχουμε λίγο παραπάνω στιλ. Η Leonie Hanne επενδύει σε μια καπαρντίνα που τη συνδυάζει με neon φούτερ, φόρμα, sneakers και mini bag.

Ένα oversized t-shirt μπορεί να συνδυαστεί φανταστικά με το αγαπημένο σου mom jeans ή ένα baggy παντελόνι και ένα άνετο blazer που θα σε κρατήσει ζεστή όταν έξω έχει λίγη ψύχρα.

Η Leonie Hanne μας δίνει μια ωραία ιδέα για να φορέσουμε από τώρα τα σορτσάκια μας. Συγκεκριμένα, η ίδια φοράει το σορτς της με bralette και mules ενώ ολοκληρώνει το outfit με blazer. 

Tip! Η λεπτομέρεια που μας αρέσει σε αυτό το look είναι το ότι το blazer είναι ελαφρώς πιο μακρύ από το σορτς.

Ακόμα ένα look που άνετα μπορείς να υιοθετήσεις αυτό το Σαββατοκύριακο είναι οι φόρμες σου με basket sneakers, καπέλο και ένα oversized παλτό ή μια καπαρντίνα.

Τέλος, το αγαπημένο σου office pants αποτελεί ιδανική λύση και για ένα casual look. Συγκεκριμένα μπορείς να ταιριάξεις το παντελόνι σου με ένα tank top και ένα σακάκι και να προσθέσεις στο look sneakers για μεγαλύτερη άνεση.

Διαβάστε ακόμα: 4 basic παντελόνια που πρέπει να υπάρχουν στην γκαρνταρόμπα μας αυτή την Άνοιξη

H Fashion Editor προτείνει: 10 πέδιλα που πρέπει να προσθέσεις στην ανοιξιάτικη παπουτσοθήκη

H Rocky Barnes φοράει μπεζ ακόμα και την Άνοιξη και ΕΔΩ! θα βρεις τα πιο ωραία κομμάτια για να κάνεις τα ψώνια σου

Keywords
Τυχαία Θέματα