Chris Σταμούλης: “‘Επαθα σοκ όταν είδα επεισόδια του Survivor”

Ο Chris Σταμούλης έγινε ευρέως γνωστός μέσω της συμμετοχής του στο Survivor και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο “Πρω1νό” και στην Πολυξένη Καραμίχα μίλησε για τα όσα βίωσε στον Άγιο Δομίνικο.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι αποκάλυψε τον λόγο που σοκαρίστηκε όταν είδε τα πρώτα επεισόδια μετά την αποχώρησή του: “Το πρώτο μου σοκ όταν βγήκα από το Survivor ήταν πως ενώ καταγραφόμαστε 24 ώρες το 24ωρο, πολλά πράγματα δεν παίζονται. Το δεύτερο σοκ

ήταν το πώς φαινόμουν στην κάμερα. Ένιωθα σαν ένας ναυαγός όταν με έβλεπα”.

Φυσικά, αποκάλυψε ποιοι πέντε παίκτες θεωρεί πως θα φτάσουν στην τελική πεντάδα: “Στην πεντάδα βλέπω Ηλία, Σάκη, Καρολίνα, Μαριαλένα και παίζεται ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τον Νίκο. Ο Τριαντάφυλλος προσφέρει ωραίο show και γι’ αυτό τον κρατάει και ο κόσμος”.

Κατά τη διάρκεια που ήταν στο Survivor έκανε αρκετή παρέα με τον Αλέξη Παππά, για τον οποίο δήλωσε: “Ο φίλος μου ο Αλέξης Παππάς θεωρείται από τον κόσμο μισητός. Είναι έξυπνος άνθρωπος, κατέχει τη γλώσσα, και αυτά είναι τα δύο απαραίτητα συστατικά για να μπορέσει να κινήσει τα νήματα μέσα σε μια ομάδα”.

Φυσικά, σχολίασε και τη σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη: “Η Μαριαλένα και ο Σάκης είδα ότι είχαν πάρα πολύ ωραία χημεία μεταξύ τους. Τους είπα κιόλας ‘παιδιά ταιριάζετε πάρα πολύ, αν δεν τα φτιάξετε μέσα στο παιχνίδι είμαι σίγουρος ότι θα τα ξαναφτιάξετε έξω'”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ποιος θα αποχωρήσει από το αποψινό επεισόδιο του MasterChef;

Η Φάρμα: Εκτός εαυτού ο Στράτος Τζώρτζογλου-“Σε προκαλώ πάμε κάτω τώρα! Δεν με ενδιαφέρει”

Με τρεμάμενη φωνή η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ: “Αγαπούσε τους πάντες”

Keywords
Τυχαία Θέματα