Χάρης Βαρθακούρης: Η επική αντίδραση του Γιάννη Πάριου, όταν έμαθε πως θα παρουσιάσει το Big Brother

Ο Χάρης Βαρθακούρης κάθισε στην πολυθρόνα του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night show» το βράδυ της Τρίτης 15/3 και μίλησε για όλα! Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο γνωστός παρουσιαστής ρώτησε τον τραγουδιστή για την άποψη του Γιάννη Πάριου σχετικά με τα τηλεοπτικά projects που έχει κάνει.

Ο Χάρης Βαρθακούρης τότε αποκάλυψε πώς ανακοίνωσε στον μπαμπά του ότι θα παρουσιάσει το Big Brother αλλά και την αντίδραση εκείνου.

«Με

τον μπαμπά μου δεν συζητήσαμε ποτέ για το Globetrotters. Είναι σαν να μην υπήρχε. Ξέρω όμως ότι το έβλεπε. Δεν με ρώτησε ποτέ τίποτα σχετικό για το παιχνίδι», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

Και συνέχισε περιγράφοντας πώς έμαθε ο Γιάννης Πάριος για την παρουσίαση του Big Brother: «Όταν ήμουν στη συνάντηση για το Big Brother με πήρε τηλέφωνο ο πατέρας μου. Του είπα ότι θα τον καλέσω σε λίγο γιατί είμαι σε δουλειά και έτσι τον πήρα μετά από τον δρόμο. Άρα, ήταν ο πρώτος που έμαθε για το Big Brother.

Όταν του είπα για την πρόταση μου είπε “γιε μου, ένα πράγμα δεν θέλω να κάνεις, να προσβάλλεις τα παιδιά εάν δεν τραγουδάνε καλά”. Νόμιζε ότι θα παρουσίαζα το Fame Story. Όταν του εξήγησα ποιο είναι μου είπε “αν είναι καλά τα λεφτά να το κάνεις”. Και το έκανα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Άγριες Μέλισσες: Ένα παράνομο φιλί θα ταράξει και πάλι τα νερά…

 Σπύρος Παπαδόπουλος για Σμαράγδα Καρύδη: «Πήγανε να τη φάνε οι άνθρωποι του χώρου»

 Χριστίνα Μπόμπα: Μας δείχνει το μεσημεριανό γεύμα που ετοίμασε για τις κόρες της

Keywords
Τυχαία Θέματα