Σαν σήμερα θα είχε τα γενέθλια της η Ζωή Λάσκαρη: Αδημοσίευτες φωτογραφίες από το τελευταίο πάρτι της

Το καλοκαίρι η Ζωή Λάσκαρη έφυγε από τη ζωή και ολόκληρη η Ελλάδα βυθίστηκε σε πένθος. Η τελευταία σταρ του ελληνικού κινηματογράφου μας αποχαιρέτησε, αφήνοντας πίσω της ένα σπουδαίο έργο και μια αξιοζήλευτη καριέρα.

Σαν σήμερα, η Ζωή θα είχε θα γενέθλια της. Με αφορμή τη μέρα αυτή, ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπουζιώτης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό

στο Facebook φωτογραφίες από το τελευταίο πάρτι γενεθλίων που έκανε η σπουδαία ηθοποιός.

Στη λεζάντα, έγραψε: «αυτοί που αγάπησαν πενθούν, για όλη τους τη ζωη”/ από τα περσινά γενέθλια της Ζωής μου/ πήρε μια βαθιά ανάσα και έσβησε το κεράκι της/ “αγαπούλα μου να τα ξαναπούμε”/ τα ξαναείπαμε στο τηλέφωνο/ και τα λέγαμε πάντα σε γιορτές και γενέθλια/ κάθε χρόνο τέτοια μέρα μου παραπονιόταν όταν την έπαιρνα για ευχές πως χανομουν/ “άσε μανούλα μου τις δουλειές κι ελα να φάμε”/ κάθε φορα κάτι τύχαινε/ πέρσι ήμουν εκεί στο στέκι της δίπλα στο θέατρο της/ θυμάμαι το άρωμα της, την μεγάλη αγκαλιά της,το τσιγάρο πάντα στο χέρι της και το δυνατό γέλιο της/ λείπεις Ζωή/ μου λείπεις/ μας λείπεις /ΥΓ τόσες φορές εχω δει τις φωτο που τράβηξα με το κινητο μου και πρώτη φορα μενω στο βλέμμα της πριν σβήσει το κεράκι στην λευκή τούρτα της…».

Keywords
Τυχαία Θέματα