Σάκης Τανιμανίδης: Με τις δίδυμες κόρες του στα παρασκήνια του Dragons’Den

Ο Σάκης Τανιμανίδης αυτή τη σεζόν παρουσιάζει το Dragons’Den, το πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό show επενδύσεων και επιχειρηματικότητας, που προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε πάνω από 40 χώρες, εδώ και 20 χρόνια.

Ο γνωστός παρουσιαστής συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους του backstage στιγμιότυπα από τα γυρίσματα, ωστόσο η ανάρτηση που έκανε το βράδυ της Παρασκευής 24/2 ξεπέρασε κάθε προηγούμενη.

Ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσε μια φωτογραφία με τις δίδυμες κόρες του, οι οποίες επισκέφτηκαν τον μπαμπά τους στον χώρο

της εργασίας του. Η Αριάνα και η Φιλίππα έκαναν τις βόλτες τους στο πλατό του Dragons’Den και έκλεψαν την παράσταση!

Στο εν λόγω στιγμιότυπο, ο παρουσιαστής του ANT1 κάθεται μπροστά από τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής και οι κόρες του – οι οποίες είναι ντυμένες ασορτί – στέκονται δίπλα του και παίζουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

«My Dragons. Όταν οι μικρές επισκέφθηκαν τον μπαμπά στη δουλειά», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Πρωινό», ο παρουσιαστής είχε εξομολογηθεί για την καθημερινότητα με τις δίδυμες κόρες τους: «Η ζωή με τα κορίτσια είναι μαγεία, νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο. Πρακτικά υπάρχουν δυσκολίες ειδικά όταν είναι δίδυμα, αλλά είναι δυσκολίες που ομορφαίνουν τη ζωή μας».

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Χρανιώτης σε Ελένη Μενεγάκη: «Σε ευχαριστώ γιατί πήρες θέση και υποστήριξες τη σχέση μου»

 Survivor All Star: Βόμβα! Ο Μάριος Πρίαμος παραδέχεται ότι είχε ερωτική επαφή και με τρίτη παίκτρια

 Αναστασία Παντούση: «Μου έτυχε και ένιωσα τρελή αμηχανία, είπα γιατί συμβαίνει τώρα αυτό;»

Keywords
Τυχαία Θέματα