Κώστας Μακεδόνας: «Οι γονείς μου φρίκαραν όταν ήρθε η ώρα να δουλέψω»

Ο Κώστας Μακεδόνας παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τη δημοσιογράφο Άρτεμις Θύμιου και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη διπλή επαγγελματική του ιδιότητα, αφού είναι και τραγουδιστής και πιλότος. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την αγάπη του για το τραγούδι, το οποίο τον κέρδισε, αλλά και την απόφασή του να γίνει επαγγελματίας πιλότος.

Έχεις επιλέξει να εργάζεσαι και ως πιλότος που έχει μεγάλο βαθμό επικινδυνότητας, κάτι που στα δικά μου μάτια σε κάνει να φαίνεσαι ατρόμητος.

Δεν έχει να κάνει με το να είσαι ατρόμητος. Είναι κι αυτό

μια δουλειά και είναι κάτι που το είχα μεράκι από μικρός. Όταν μου δόθηκε η ευκαιρία, το έκανα ερασιτεχνικά, αλλά μέσα στην πορεία του χρόνου και θέλοντας να διευρύνω τις δικές μου γνώσεις, έγινα επαγγελματίας. Από εκεί προέκυψαν οι προτάσεις για δουλειά και η μία δουλειά έφερε την άλλη. Ήταν κάτι που το ήθελα, το θέλω και το αγαπάω πάρα πολύ. Εξίσου όσο τη μουσική και το τραγούδι.

Είχες εξομολογηθεί ότι η μητέρα σου για να σε αποτρέψει να μπεις στην Πολεμική Αεροπορία, σου έλεγε ότι δεν μπορείς γιατί είσαι μοναχοπαίδι. Διαφορετικά, θα είχες γίνει νωρίτερα πιλότος;

Μπορεί να είχα μπει στη διαδικασία, ναι. Βέβαια, από πολύ μικρός με κέρδισε το τραγούδι. Άρχισε να διαγράφεται μία πορεία που φαινόταν ότι κάπου οδηγεί κι έτσι το έβαλα λίγο στον πάγο το άλλο. Δεν μπορούσα όμως να το αφήσω εντελώς γιατί ήταν κάτι που με έτρωγε.

Πώς αντέδρασαν οι γονείς σου όταν τους ανακοίνωσες ότι θα ασχοληθείς με το τραγούδι;

Αγαπούσαν πολύ το τραγούδι. Τους άρεσε που τραγουδούσα και άκουγαν ότι έχω καλή φωνή από μικρός και ότι όλοι τους έλεγαν για μένα. Φυσικά δεν φαντάστηκαν ποτέ ότι θα γινόμουν επαγγελματίας τραγουδιστής. Όταν ήρθε η ώρα να δουλέψω για πρώτη φορά, φρίκαραν. Μετά, όταν ήρθε γρήγορα η επιτυχία, τους άρεσε και τους ευχαριστούσε που άκουγαν τόσο καλά λόγια για το παιδί τους.

Η μεγαλύτερη «φρίκη» τους ήταν για το τραγούδι ή τα αεροπλάνα;

(Γελάει.) Νομίζω για τα αεροπλάνα.

Διαβάστε ακόμα:

 «Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι υπερεκτιμημένο τηλεοπτικό πρόσωπο»

 Νίκος Κοκλώνης: Το νέο μήνυμα – καρφί του παρουσιαστή – «Έχουμε συνηθίσει στην αδικία»

 Γιώργος Χρανιώτης σε Ελένη Μενεγάκη: «Σε ευχαριστώ γιατί πήρες θέση και υποστήριξες τη σχέση μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα