Καίτη Γαρμπή: «Είναι σίγουρο πλέον Νίκο Κοκλώνη πως έχεις μάτι»

Το J2US επέστρεψε ανανεωμένο, με νέο κύκλο το προηγούμενο Σάββατο και έτσι αύριο οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν το δεύτερο επεισόδιο του λαμπερού show με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη.

Τι κι αν το τελευταίο εικοσιτετράωρο το όνομα του γνωστού παρουσιαστή – παραγωγού έχει πολυσυζητηθεί με αφορμή ένα δημοσίευμα που τον εμπλέκει σε υπόθεση με ξέπλυμα μαύρου χρήματος,

ο ίδιος αφού ξεκαθάρισε τη θέση του, προετοιμάζεται για το αυριανό live.

Στην ίδια φάση βρίσκεται και η Καίτη Γαρμπή, η οποία ανυπομονεί να καθίσει ξανά στη θέση της στην επιτροπή και απολαύσει τις εμφανίσεις των συμμετεχόντων, κάποιοι από τους οποίους έχουν ήδη ξεχωρίσει.

Θέλοντας να θυμίσει στους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram το σαββατιάτικο ραντεβού τους, η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε στο προφίλ της στο trailer.

Ωστόσο, δεν άφησε ασχολίαστη τη συγκεκριμένη ανάρτηση, αφού έγραψε ένα μήνυμα αφιερωμένο στον Νίκο Κοκλώνη, μετά απ’ όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ώρες.

«Είναι σίγουρο πλέον Νίκο Κοκλώνη πως έχεις μάτι», σημείωσε χιουμοριστικά η Καίτη Γαρμπή, μιας και το «Έχω μάτι» είναι ένα από τα τραγούδια που έχει πει ο παρουσιαστής.

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Χρανιώτης σε Ελένη Μενεγάκη: «Σε ευχαριστώ γιατί πήρες θέση και υποστήριξες τη σχέση μου»

 Survivor All Star: Βόμβα! Ο Μάριος Πρίαμος παραδέχεται ότι είχε ερωτική επαφή και με τρίτη παίκτρια

 Αναστασία Παντούση: «Μου έτυχε και ένιωσα τρελή αμηχανία, είπα γιατί συμβαίνει τώρα αυτό;»

Keywords
Τυχαία Θέματα