Σάκης Κατσούλης: Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση

Ο Σάκης Κατσούλης πριν ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor, είχε εμφανιστεί πριν από ένα χρόνο στην εκπομπή του Αλέξανδρου Πετρίδη δίνοντας συνέντευξη, αλλά και κάνοντας μια μικρή πασαρέλα ως μοντέλο, καθώς ήθελε να προβάλει το μαγαζί ρούχων που έχει.

«Σε ευχαριστώ πολύ Αλέξανδρε που βρέθηκες στο κατάστημά μας. Είναι μεγάλη μας τιμή. Ήταν ένα βήμα που έπρεπε να κάνω όσον αφορά στην

καριέρα μου στο ντύσιμο. Νομίζω ότι το επόμενο βήμα που έπρεπε να γίνει ήταν ένα κεντρικό κατάστημα σε ένα πολύ καλό δήμο όπως είναι το Περιστέρι. Ήταν εξαρχής ο στόχος μας να έχουμε ρούχα ποιοτικά και οι τιμές νομίζω ότι είναι χαμηλότερες από όσο θα έπρεπε να είναι», δήλωνε τότε στον Αλέξανδρο Πετρίδη.

Ο Αλέξανδρος Πετρίδης μιλώντας στο Πρω1νό ανέφερε:

«Είχα συνεργασία με το συγκεκριμένο μαγαζί διότι με έντυναν. Είχαμε συμφωνήσει να μου δείχνει στην εκπομπή κάποια ρούχα από το μαγαζί και να παρουσιάζει κάποιες προτάσεις για casual ή πιο καλό ντύσιμο και το μοντέλο να το κάνει ο Σάκης. Ήταν πολύ αγχωμένος διότι με ρωτούσε συνέχεια πως βγήκε. Είδα έναν άνθρωπο που του αρέσουν τα φώτα και η γκλαμουριά και για αυτό το λόγο στα εγκαίνια του μαγαζιού είχε και πάρα πολλούς επώνυμους. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι ο Σάκης έχει αρκετούς γνωστούς στην κοσμική ζωή της Αθήνας».

Δείτε όσα ανέφεραν στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Κώστας Τσουρός: Φεύγει από τη Γερμανού και πάει Μελέτη; Η απάντησή του στο Πρω1νό!

Λάκης Γαβαλάς: «Ανήκω στην A-list του κόσμου, φυσικά και είμαι καλεσμένος του Dior»

Survivor: Χαμός με το μήνυμα ότι δωροδοκούν τους τηλεθεατές για να τον ψηφίσουν

Keywords
Τυχαία Θέματα