7 looks για κάθε περίσταση: Η Negin Mirsalehi μας δίνει τα φώτα της…

Η Negin Mirsalehi είναι μια γυναίκα που αγαπάει τη μόδα και μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram μας δείχνει καθημερινά τα υπέροχα lookπου επιλέγει. Η γνωστή fashionista δημιουργεί τα πιο κομψά looks και μας δίνει ιδέεα για υπέροχο styling σε κάθε περίσταση.

#1. Για χαλαρό ποτό με τον φίλο σου

Ένα τζιν και ένα μπλουζάκι με cut- outs είναι όλα όσα θα χρειαστείς για ένα εντυπωσιακό look στο ραντεβού με τον σύντροφό σου.

#2. Μια συνηθισμένη μέρα στη
δουλειά

Κάνε την ανατροπή και ντύσου λίγο διαφορετικά στη δουλειά δοκιμάζοντας και άλλα στιλ. Η Negin φοράει μίνι φούστα με t-shirt και ολοκληρώνει το look με ένα ζευγάρι loafers.

#3. Για ποτό με φίλους

Ένα slip dress θα σου χρειαστεί οπωσδήποτε για περιστάσεις σαν και αυτή. Η Negin επιλέγει το δικό της σε off- white και δείχνει υπέροχη.

#4. Αθλούμαστε με στιλ

Φέτος το καλοκαίρι πολλοί σχεδιαστές εμπνέονται από τον αθλητισμό για να σχεδιάσουν τα ρούχα τους. Το ίδιο κάνουν και οι influencers.

#5. Party night

Ένα δερμάτινο παντελόνι φοριέται εύκολα από το πρωί ως το βράδυ και ανεξαρτήτου εποχής.

#6. Για καφέ με φίλες

Βγες για καφέ με τις φίλες σου με ένα total white look σαν αυτό της Negin. Η όμορφη fashionista συνδυάζει τη λευκή παντελόνα της με στράπλες και δείχνει υπέροχη.

#7. Casual at home

To ότι είσαι στο σπίτι δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να δίνεις ιδιαίτερη σημασία στο ντύσιμό σου. Πίστεψέ με αν φτιάξεις τα μαλλιά σου και βαφτείς λιγάκι αμέσως η διάθεσή σου θα φτιάξει. Η Negin υιοθετεί μια ακόμα τάση της σεζόν που είναι τα παιδικά t-shirts που φοράμε και οι μεγάλες…

Διαβάστε ακόμα: Πώς φοράνε το πράσινο χρώμα οι πιο γνωστές influencers- Tα πιο stylish looks

Η Fashion Editor προτείνει: Ναι! Το καφτάνι είναι το Νο1 trend στα φορέματα του Καλοκαιριού

H τάση που αγάπησε η Πριγκίπισσα Diana επιστρέφει φέτος στη μόδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα