Λάκης Γαβαλάς: «Ανήκω στην A-list του κόσμου, φυσικά και είμαι καλεσμένος του Dior»

Λίγο πριν το show υψηλής ραπτικής που θα παρουσιάσει ο οίκος Dior στο Καλλιμάρμαρο, απόψε στις 21.00 το βράδυ, ο Λάκης Γαβαλάς ο οποίος είναι ανάμεσα στους προσκεκλημένους σχεδιαστές μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στο Πρω1νό.

«Λόγω της θέσης μου στη μόδα εδώ και 50 χρόνια, είμαι στην A-list του κόσμου. Άρα, λοιπόν, και η Ελλάδα οφείλει

να ακολουθήσει αυτό που είμαι. Βεβαίως, είμαι καλεσμένος από τη Dior», ανέφερε ο ίδιος.

Ανάμεσα σε άλλα, ο Λάκης Γαβαλάς σχολίασε σε σχέση με τους σχεδιαστές που δεν έλαβαν πρόσκληση, ενώ αναφέρθηκε και στον Βασίλη Ζούλια.

«Αρχικά, δικαιολογώ το ότι ένας άνθρωπος θέλει πολύ να παρακολουθήσει κάτι μοναδικό, διότι όπως και να ‘χει ο δημιουργός του οίκου αυτού είναι καθοδηγητής για όλους εμάς. Δεν μπορούμε να απορρίψουμε την επιθυμία του να δούμε μια τέτοια δουλειά. Αν τους έχει ξεφύγει να καλέσουν κάποιους Έλληνες σχεδιαστές, ας το παραβλέψουμε, ας δούμε πως ανασκάλεψαν την κουλτούρα μας.

Αν κάποιοι θεώρησαν ότι πρέπει να επιλεγούν κάποιοι καλεσμένοι, καλά έκαναν. Ο Βασίλης Ζούλιας που υπερέβαλε το έκανε γιατί είναι λάτρης του Dior και τον κοπιάρει χρόνια και καλά, κάνει γιατί είναι μεγάλη σχολή, κανένας δεν κάνει ευρεσιτεχνία. Σαφώς και θα ήθελε να είναι στο σόου. Ο Βασίλης, εγώ και όλοι οι σχεδιαστές οφείλουν να περάσουν τη σκυτάλη στους bloggers που κάνουν πολύ καλή δουλειά. Το κοροϊδεύω βεβαίως αλλά υπάρχει. Όταν οι bloggers κάνουν μια καλή δουλειά τι σε πειράζει. Αυτές έπρεπε να είναι καλεσμένες και ήταν», σχολίασε ο Λάκης Γαβαλάς.

Δείτε όσα ανέφερε ο Λάκης Γαβαλάς:

Διαβάστε ακόμα:

Survivor- Η γιαγιά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για Σάκη Κατσούλη: «Πήρε την προίκα της, πήγε στο σπίτι του και μετά…»

Γιώργος Τσαλίκης: Οι πρώτες δηλώσεις για τον ΣΚΑΪ -«Αυτό που θα γίνει είναι να δικαιωθώ»

Survivor – Η μητέρα της Μαριαλένας συνάντησε τον Τριαντάφυλλο: «Αν θέλουν να τους παντρέψει, ας τους παντρέψει»

Keywords
Τυχαία Θέματα