Ρούλα Σταματοπούλου: Βγήκε από το μαιευτήριο χωρίς τον νεογέννητο γιο της – Το δημόσιο μήνυμα

Εξιτήριο πήρε από το μαιευτήριο η Ρούλα Σταματοπούλου, η οποία στις 25/5 έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι! Η γνωστή makeup artist κράτησε στην αγκαλιά της τον γιο της μετά από τόσους μήνες αναμονής και έχει κάθε λόγο να είναι τρισευτυχισμένη για τον ερχομό του!

Ωστόσο, σήμερα, μαμά και γιος δεν έφυγαν μαζί από το μαιευτήριο, καθώς εκείνος αποφάσισε να γεννηθεί λίγο νωρίτερα, γεγονός που αποκάλυψε η Ρούλα Σταματοπούλου μέσω μιας ανάρτησης στα social media.

«25/5/2022 My baby

boy. Μπορεί να φύγαμε χωρίς τον πρίγκιπα μας, μιας και βιάστηκε να έρθει στην αγκαλιά μας αλλά πολύ πολύ σύντομα θα είμαστε όλοι μαζί γιατί είναι δυνατός υπερκινητικός και τσαμπουκάλης. Και κούκλος… κουκουβάγια μάνα!

Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τον υπέροχο γιατρό της καρδιάς μου @panagiotispsathas και όλη την καταπληκτική ομάδα του για την στήριξη, την φροντίδα & την αγάπη τους. Και φυσικά όλους εσάς για τις ΑΠΕΙΡΕΣ ευχές σας. Κλαίω από συγκίνηση για την τόση αγάπη σας γιατί να ξέρετε ότι την νιώθω. Σας ευχαριστώ πραγματικά όλους», έγραψε η Ρούλα Σταματοπούλου.

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Stamatopoulou (@larou1)

Διαβάστε ακόμα:

 Ξεσπά η Χριστίνα Μπόμπα: «Αν ήμουν άνδρας θα συσχέτιζε κανείς την ηθική με την ποσότητα του υφάσματος στο σώμα μου»

 «Λύγισε» ο Τάκης Καραγκούνιας: «Δεν θέλω να νομίζει ο κόσμος ότι βάζω το χρήμα πάνω από τον μπαμπά μου»

 Σοφία Παυλίδου: «Έχω συγχωρέσει τον Μάνο Παπαγιάννη για ό,τι έγινε αλλά θέλω να δικαιωθώ»

Keywords
Τυχαία Θέματα