Άννα Μπεζάν: «Η διευθύντρια του σχολείου με είδε χτυπημένη και με βοήθησε να καταγγείλω τον μπαμπά μου»

Η Άννα Μπεζάν φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 29/5 στην εκπομπή «Όλα γκουντ». Η εγκυμονούσα ηθοποιός μίλησε για το παιδί που περιμένει, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Παππά, τα δύσκολα παιδικά χρόνια ενώ έκανε και μια αποκάλυψη για τη Χριστίνα Παππά και το Asia Express.

Αναφερόμενη στις δυσκολίες που αντιμετώπισε ούσα παιδί, η Άννα Μπεζάν εξομολογήθηκε πως τη βοήθησε η διευθύντρια του σχολείου της να ξεφύγει από την κατάσταση

που ζούσε ενώ εξομολογήθηκε πως δεν διατηρεί επαφή με κανένα πρόσωπο από το συγγενικό περιβάλλον της.

«Αυτό που έμαθα μεγαλώνοντας ήταν να ζητάω βοήθεια και ζητώντας βοήθεια έφτασα να έχω την ψυχολογία που έχω σήμερα. Δεν είναι το καλύτερό μου να βλέπω το παρελθόν μου. Αλλά είναι ένα κομμάτι μου και το έχω αποδεχθεί. Τώρα που φτιάχνω την δική μου οικογένεια, έχω αφήσει πίσω μου αυτά που έζησα στα παιδικά χρόνια μου. Οι άνθρωποι που θεωρούνταν οικογένειά μου ήταν άνθρωποι που δεν είχα καμία επιλογή εγώ και τώρα που έχω επιλέξει εγώ τον περίγυρό μου, έχω αφήσει στην άκρη τη συνέβη και έχω εστιάσει στη δική μου οικογένεια.

Είναι πολύ σημαντικό να βοηθάει ο περίγυρος, όταν ένα παιδί δεν μπορεί να το κάνει μόνο του. Εμένα ευτυχώς με είχε βοηθήσει μία δασκάλα στο σχολείο μου, η οποία με είχε δει χτυπημένη και την ευχαριστώ πολύ. Είχα κάνει μπαμ, γιατί τότε ένιωσα ασφάλεια μαζί της. Είναι πολύ σημαντικό τα παιδιά να εμπιστευτούν έστω και λίγο κάποιον άνθρωπο. Στην παιδική μου φίλη χρωστάω ένα ευχαριστώ. Αν δεν ήταν δίπλα μου, δεν θα ήμουν σήμερα έτσι. Από το συγγενικό μου περιβάλλον δεν έχω με κανέναν επαφή», ήταν τα λόγια της Άννας Μπεζάν.

Όσον αφορά στην αποχώρηση της Χριστίνα Παππά και του μέλλοντα συζύγου της, Δημήτρη, από το Asia Express, η Άννα Μπεζάν τόνισε πως συνέβη ένα πολύ σοβαρό περιστατικό. Ακόμα, αποκάλυψε πως η Χριστίνα Παππά ταλαιπωρήθηκε πολύ εκεί και όταν την είδε έπαθε σοκ.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Άννα Μπεζάν:

Διαβάστε ακόμα:

 Πάνος Ιωαννίδης: Η δημόσια αναφορά στον νεογέννητο γιο του και το τρολάρισμα τον Σωτήρη Κοντιζά

 Ευγενία Παναγοπούλου: «Ο Φιλιππίδης είχε διπλό πρόσωπο, μου μιλούσε άσχημα και με υποτιμούσε»

 Ευλαμπία Ρέβη: Παντρεύεται η παρουσιάστρια του Open! Το προσκλητήριο του γάμου της

Keywords
Τυχαία Θέματα