Σοφία Παυλίδου: «Έχω συγχωρέσει τον Μάνο Παπαγιάννη για ό,τι έγινε αλλά θέλω να δικαιωθώ»

Η Σοφία Παυλίδου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» το πρωί της Κυριακής 29/5 και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη δικαστική διαμάχη της με τον Μάνο Παπαγιάννη. Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε πως τον έχει συγχωρέσει για ό,τι συνέβη, ωστόσο ανυπομονεί να γίνει το δικαστήριο για να δικαιωθεί.

«Όταν σου συμβαίνει κάτι τέτοιο, η βία που έχεις υποστεί καταγράφεται και στο σώμα σου και τη ψυχή σου κι αφήνει ένα τραύμα. Το τραύμα αυτό οφείλεις να το μετασχηματίσεις γιατί αν μείνει τραύμα, δεν θα σε ωφελήσει καθόλου στη ζωή σου. Μπήκα στη διαδικασία

να δω γιατί μου συνέβη αυτό, γιατί όλα για κάποιο λόγο γίνονται, και πώς θα πάρω το καλό από αυτή την υπόθεση… Πιστεύω ότι μπορείς να πάρεις κάτι καλό από οτιδήποτε σου έχει συμβεί, αρκεί να μετακινηθείς. Καθώς έχουν περάσει τα χρόνια, έχω κάνει αυτόν το μετασχηματισμό κι είμαι πολύ καλά», ήταν τα πρώτα λόγια της Σοφίας Παυλίδου.

Αναφερόμενη στο δικαστήριο που πήρε αναβολή για τον Νοέμβριο, η ηθοποιός είπε: «Όταν όμως πλησιάζει η μέρα του δικαστηρίου, οφείλεις να θυμηθείς όλο το περιστατικό με κάθε λεπτομέρεια γιατί θα το περιγράψεις στο δικαστήριο. Αυτό δεν είναι ανώδυνο, όχι μόνο για μένα αλλά και για τους συναδέλφους μου, γιατί βρέθηκαν μπροστά στο συμβάν. Θέλω να ευχαριστήσω και την Κόνι Μεταξά, και τον Σωτήρη Καλυβάτση, και τη Ρέα Τουτουντζή, που ήταν εκεί στο δικαστήριο. Είναι οι μάρτυρές μου. Και την Κάτια Νικολαΐδου, η οποία δεν ήταν παρούσα στο δικό μου συμβάν αλλά έχει να περιγράψει μία δική της εμπειρία από το παρελθόν με τον ίδιο άνθρωπο.

Τον Νοέμβριο, που θα γίνει η επόμενη δικάσιμος, θα είμαι πάρα πολύ χαρούμενη να γίνει το δικαστήριο για να κλείσει ο κύκλος και να το αφήσω πίσω μου. Οι μάρτυρές μου ήταν από την αρχή μαζί. Εκείνη την εποχή δεν ήμασταν έτοιμη να δεχτούμε τέτοιο περιστατικό. Από την αντίθετη πλευρά υπήρξαν κάποιοι άνθρωποι, που υποστήριξαν τον θύτη χωρίς κι αυτοί να είναι μπροστά στο περιστατικό. Δεν ήταν καλή η συνθήκη τότε. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα τολμούσε κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο, να σηκώσει χέρι… Ότι δεν θα περάσει από το μυαλό κανενός.

Εννοείται πως τον έχω συγχωρέσει, πώς θα προχωρήσω στη ζωή μου, αν κρατώ κακία; Κάποιος που φτάνει να κάνει κάτι τέτοιο από κάπου έχει επηρεαστεί, κάτι έχει βιώσει στη ζωή του. Οφείλει βέβαια να πάει να το δει από το να ξεσπάει σε συνανθρώπους του, ναι οφείλει. Δεν ζητάω τίποτα άλλο από το δικαστήριο παρά μόνη τη δικαίωση. Ζούμε σε μία κοινωνία που υπάρχουν νόμοι και όρια».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Άννα Μπεζάν: «Η διευθύντρια του σχολείου με είδε χτυπημένη και με βοήθησε να καταγγείλω τον μπαμπά μου»

 Πάνος Ιωαννίδης: Η δημόσια αναφορά στον νεογέννητο γιο του και το τρολάρισμα στον Σωτήρη Κοντιζά

 Ευγενία Παναγοπούλου: «Ο Φιλιππίδης είχε διπλό πρόσωπο, μου μιλούσε άσχημα και με υποτιμούσε»

Keywords
Τυχαία Θέματα