Ρούλα Ρέβη: Το διαφορετικό μήνυμα της φωτογράφου για τη νέα χρονιά! «Μην μας πιέζετε να χαιρόμαστε συνέχεια…»

Η Ρούλα Ρέβη έχει αποφασίσει κάθε τόσο να μοιράζεται με τους followers της στο instagram αυτό που θα έλεγε κάποιος ειλικρινείς σκέψεις και στιγμές. Έτσι για το 2020 είχε μερικές διαφορετικές ευχές και σκέψεις για να γράψει στην τελευταία φωτογραφία της δεκαετίας.

Ένα όμως ήταν σίγουρο και κράτησε ξεχωριστή θέση για το ταίρι της στο τέλος, πως ο Αποστόλης Τότσικας είναι ο καλύτερος σε όλες τις δεκαετίες…

«New year’s resolution ή αλλιώς όταν κάνουμε σχέδια κάποιος γελάει! Μην μας

πιέζετε να χαιρόμαστε συνέχεια αφήστε μας να έχουμε και τα νεύρα μας, μην χαμογελάτε ψεύτικα στις φωτογραφίες, μην αγαπιέστε με το ζόρι , τσακωθείτε ελεύθερα μην ποστάρετε συνέχεια τις φωτό της δεκαετίας τις θυμόμαστε βρε παιδιά εξάλλου οι μεγάλες παρέες ποστάρουν όλοι τις ίδιες πάνω κάτω! (είναι μεγάλο το κρεβάτι, πάντα ήταν).

Οποίος θέλει σήμερα να έχει μούτρα έχει το ελεύθερο, όποιος θέλει να κάτσει σπίτι επίσης, μην λέτε ψέμματα σε αυτούς που δεν θέλετε να δείτε είναι δικαίωμα σας (το λέω γιατί το ψέμα το ρημάδι δεν κρύβεται ) πάντως όλα θα πάνε καλά αν έχουμε φαγητό, υγεία, λίγα λεφτά και πολλά κότσια! Been there done that @apostolis_totsikas_official σε αγαπώ είσαι ο καλύτερος σε όλες τις δεκαετίες.»

View this post on Instagram

New year’s resolution η αλλιώς όταν κάνουμε σχέδια κάποιος γελάει ! Μην μας πιέζετε να χαιρόμαστε συνέχεια αφήστε μας να έχουμε και τα νεύρα μας , μην χαμογελάτε ψεύτικα στις φωτογραφίες ,μην αγαπιέστε με το ζόρι , τσακωθείτε ελεύθερα μην ποσταρετε συνέχεια τις φωτο της δεκαετίας τις θυμόμαστε βρε παιδιά εξάλλου οι μεγάλες παρέες ποστάρουν όλοι τις ιδιες πάνω κάτω !(είναι μεγάλο το κρεββατι , πάντα ήταν) . Οποίος θέλει σήμερα να έχει μούτρα έχει το ελεύθερο οποίος θέλει να κάτσει σπιτι επίσης , μην λέτε ψέμματα σε αυτούς που δεν θέλετε να δείτε είναι δικαιωμα σας (το λεω γΙατι το ψέμα το ρημάδι δεν κρύβεται ) πάντως όλα θα πάνε καλά αν έχουμε φαγητό , υγεία , λίγα λεφτά ,και πολλα κότσια ! Been there done that @apostolis_totsikas_official σε αγαπω εισαι ο καλύτερος σε όλες τις δεκαετίες

A post shared by Roula Revi (@roula.revi) on Dec 31, 2019 at 6:09am PST

Διαβάστε ακόμα:

Τροχαίο για συνεργάτη της Μενεγάκη – Το έμαθε στον αέρα η Ελένη!

Μαίρη Συνατσάκη: Αποχαιρετά το 2019 δημοσιεύοντας τρυφερές φωτογραφίες της με τον Αιμιλιανό Σταματάκη!

Η ανακοίνωση του Alpha για το νέο στέλεχος του σταθμού!

Keywords
Τυχαία Θέματα