Αν παραμένετε απόψε πιστές στο γήινο eye make up look δείτε τις ωραιότερες παλέτες σκιών ever

Οι γήινες αποχρώσεις σκιών ταιριάζουν σε όλα τα χρώματα ματιών και οι  make up artists επιμένουν πως όλες μας πρέπει να έχουμε στο νεσεσέρ μας την κατάλληλη παλέτα σκιών. Εκείνη που θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε τα ωραιότερα looks τόσο βραδινά όσο και πρωινά. Οι ουδέτερες και γήινες σκιές μπορούν να μας χαρίζουν ένα τέλειο smoky eye look  αλλά και το καλύτερο φινίρισμα τις μέρες που θέλουμε μεν ένταση στο βλέμμα αλλά χωρίς υπερβολές.

Οι ειδικοί επιμένουν πως οι γήινες αποχρώσεις στα μάτια συνδυάζονται με όλα τα χρώματα στο υπόλοιπο πρόσωπο και αυτό τις καθιστά ιδιαίτερα πρακτικές. Παράλληλα

ανάλογα με την υφή τους μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις. Μια μπεζ-καφέ ματ σκιά είναι κατάλληλη για ένα έντονο μακιγιάζ ματιών ενώ μια μπεζ-ροζ με shimmer  στη σύνθεση της θα μας χαρίζει το πιο σοφιστικέ party look.

Οι celebrity make up artists λίγο πριν έρθει η νέα χρονιά αποκάλυψαν τις αγαπημένες τους παλέτες και καλύτερες ever ώστε να επιλέξουμε εκείνη που θα πάρει τη θέση που τις αξίζει.

Nars, Voyager Eyeshadow Palette, Nectar: Χρυσό, μπεζ αλλά και ροδακινή, μπρονζέ και κοραλλί αποχρώσεις κλείνονται στη συσκευασία που θα έχετε μαζί σας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Urban Decay Naked Reloaded Eyeshadow Palette: Μία από τις παλέτες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Περιλαμβάνει 12 απίθανες σκιές που θα σας χαρίσουν τους πιο τέλειους συνδυασμούς και looks.

Huda Beauty The New Nude Eyeshadow Palette: Όλες οι αγαπημένες σας nude σκιές, ματ, shimmer αλλά και glitter που θα λατρέψετε.

Too Faced Gingerbread Spice Eye Shadow Palette: Τα χρώματα που βρίσκονται κλεισμένα στη χαριτωμένη συσκευασία είναι όλα όσα χρειάζεστε το φετινό χειμώνα αν και η μεγαλύτερη έκπληξη είναι πως μυρίζουν σαν χριστουγεννιάτικο cake.

MAC Eyeshadow X 9, Amber Times Nine: Η αγαπημένη παλέτα των celebrity make up artists κι εκείνη που έχουν πάντα μαζί τους στα παρασκήνια των shows.

Διαβάστε ακόμη:

Αν δεν ξέρετε τι να κάνετε με τα μαλλιά σας σήμερα, πλέξτε τα

Τα αρώματα που θα σας συντροφεύσουν τη χρονιά που έρχεται είναι σκέτος πειρασμός

Keywords
Τυχαία Θέματα