Ρούλα Κορομηλά: Απαντά για την ενδεχόμενη επιστροφή της στην τηλεόραση

Σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της σε τηλεοπτικές εκπομπές η Ρούλα Κορομηλά παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Δανάη Μπάρκα. Η παρουσιάστρια, η οποία αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης, αναφέρθηκε στα χρόνια που βρισκόταν καθημερινά στην τηλεόραση ενώ απάντησε και σε μια ενδεχόμενη επιστροφή της.

Γυρνώντας στα χρόνια της ενεργής παρουσίας της στην τηλεόραση, η Ρούλα Κορομηλά επισήμανε: «Δούλεψα αρκετά, όπως κάνετε και εσείς, προσπάθησα να είμαι αυθόρμητη και ο εαυτός μου, να συμπεριφέρομαι όπως

συμπεριφερόμουν και στα οικεία μου πρόσωπα πάντα με αλήθεια, πάντα με ειλικρίνεια, προσπαθώντας να δώσω χαρά στον τηλεθεατή. Πάντα όμως με προσοχή, δηλαδή στη θεματολογία, στον τρόπο συμπεριφορά στο κοινό και τους καλεσμένους».

Έπειτα, πρόσθεσε: «Έχω δουλέψει τόσα πολλά χρόνια που έχω στερηθεί τόσα πολλά πράγματα. Αυτό, το κάθε μέρα βάψιμο, το μαλλί, τα τακούνια, τις αλλαγές των ρούχων, να κοιμάμαι και να σκέφτομαι τι νούμερα θα δώσει η Nielsen, τι θα γράψουν αύριο… Ένα άγχος και μια γλυκιά ταλαιπωρία που κάποιες στιγμές μου λείπει, γιατί μου λείπει η επαφή μου με τον κόσμο».

Αναφερόμενη σε μια ενδεχόμενη επιστροφή της στην τηλεόραση, η Ρούλα Κορομηλά δήλωσε: «Υπάρχουν ιδανικές συνθήκες επιστροφής; Ξέρω ότι όλοι οι παρουσιαστές και οι παρουσιάστριες βιώνουν καταστάσεις σε όχι ιδανικές συνθήκες. Έχουν αλλάξει τα πράγματα. Είμαι άνθρωπος που δεν προγραμματίζω πράγματα. Έχω κάνει αρκετές συζητήσεις που αφορούν διάφορα κόνσεπτ αλλά δεν ευδοκίμησε η κατάσταση, γιατί κάποια πράγματα μου ταιριάζουν, κάποια άλλα δεν μου ταιριάζουν, δεν τους ταιριάζω… Είμαι της άποψης ποτέ μη λες ποτέ!».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Super Κική: «Δεν μπορείς να επικοινωνήσεις με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, δεν γίνεται με τίποτα»

 Μαριάννα Τουμασάτου: «Με τα προβληματικά μέλη της κοινωνίας πρέπει να ασχοληθούν οι αρμόδιοι»

 Ανέστης Βλάχος: Ο γιος του θα κινηθεί νομικά για τις συνθήκες διαβίωσής του και την κληρονομιά

Keywords
Τυχαία Θέματα