Μια πασίγνωστη influencer μας δείχνει τα πιο ωραία παπούτσια της σεζόν

Η Danielle Bernstein είναι μια influencer με εκατομμύρια followers και πάντα μας κερδίζει με τις στιλιστικές της επιλογές. Η γνωστή fashionista μας δείχνει τα must have παπούτσια της γκαρνταρόμπας της που θα φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας.

#1. Loafers

Αν έπρεπε να επιλέξω ένα μόνο ζευγάρι για τη νέα σεζόν τότε αυτά θα ήταν τα loafers. Η γνωστή fashionista φοράει τα δικά της με κολάν, πουλόβερ και ένα μακρύ teddy coat σε καφέ απόχρωση.

#2. Western boots

Οι western boots

παραμένουν στη μόδα για μια ακόμα σεζόν και φέτος τις θέλουμε είτε μέχρι το γόνατο, σαν αυτές της Danielle, ή μέχρι τον αστράγαλο για πιο casual καθημερινές εμφανίσεις.

#3. Slippers

Πόσο όμορφο είναι αυτό το trend και ειδικά αυτές τις γιορτινές μέρες είναι και το απόλυτο δώρο για τις αγαπημένες σου φίλες.

#4. Square toe boots

Αν θέλεις να προσθέσεις στην παπουτσοθήκη σου ένα πιο ιδιαίτερο σχέδιο σε μποτάκια ή μπότες διάλεξε ένα ζευγάρι με τετράγωνη μύτη που είναι hot τάση για φέτος.

#5. Πάνινα

Kαι εκεί που θεωρούσαμε πως τα πάνινα παπούτσια είναι μόνο για το καλοκαίρι τελικά η Danielle μας δίνει μια ιδέα για να τα φορέσουμε και τον χειμώνα.

#6. Γόβες με κόσμημα

Τα γοβάκια που έκανε πασίγνωστα σε όλο τον κόσμο η Sarah Jessica Parker ως Carrie Bradshaw, φοριούνται φέτος περισσότερο από ποτέ και η Danielle επιλέγει τις δικές της σε μαύρο χρώμα.

#7. Combat boots

Aν ψάχνεις για ένα ζευγάρι μποτάκια που θα φορέσεις εύκολα όλες τις ώρες της ημέρας, τότε αυτά τα combat boots είναι ό,τι πρέπει για εσένα. Η Danielle επιλέγει τα δικά της σε λευκό χρώμα και κερδίζει τα βλέμματα με το casual look της.

Διαβάστε περισσότερα:

Shopping Guide: 7 παλτό των Zara που έχουμε λατρέψει αυτόν τον μήνα! (VIDEO)

H Rocky Barnes μας δίνει ιδέες για τα πιο ωραία γιορτινά looks

Τα πιο fancy καλσόν για party mood στις γιορτές!

Keywords
Τυχαία Θέματα