Ρένος Χαραλαμπίδης: «Ακόμα κλαίω για τα όχι που είπα στην καριέρα μου»

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» και έκανε μια αναδρομή στην καριέρα του. Ο γνωστός ηθοποιός θυμήθηκε μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην πορεία του, δηλαδή το «Κάτι τρέχει με τους δίπλα» ενώ εξομολογήθηκε πως ακόμα και σήμερα κλαίει για προτάσεις που αρνήθηκε.

Αναφερόμενος στις προτάσεις που αρνήθηκε και μετάνιωσε, ο Ρένος Χαραλαμπίδης είπε: «Η χρυσή εποχή στην υποκριτική ήταν προ Χριστού. Δεν έχω κάνει τεράστια λάθη στην καριέρα μου, έχω κάνει όμως μικρά λαθάκια, πολύ ενδιαφέροντα.

Συνήθως λέμε ότι στη δουλειά μας τα όχι κάνουν την καριέρα κι όχι τα ναι. Λάθος παιδιά, τα ναι κάνουν την καριέρα. Θυμάμαι ότι αρνήθηκα προτάσεις τη δεκαετία του ’90 και στις αρχές του 2000 και ακόμα κλαίω για αυτά τα όχι που είπα. Το σίριαλ ξεχάστηκε, τα λεφτά θα έμεναν… Μεγάλο λάθος».

Σχετικά με το «Κάτι τρέχει με τους δίπλα», ο ταλαντούχος ηθοποιός αποκάλυψε: «Για το “Κάτι τρέχει με του δίπλα” δεν έχω μετανιώσει, πως γίνεται να μετανιώσω… Κάθε μέρα μου λένε το “καλημέρα Καλημέρης”. Τότε, έλεγαν ότι η τηλεόραση δεν έχει διαχρονικότητα, ότι δεν μένει… Όταν πέρυσι στην καραντίνα το “Κάτι τρέχει με τους δίπλα” έπαιξε ξανά και τίναξε την πάγκα στον αέρα, σκεφτόμουν πόσο λάθος προβλέψεις είχαμε κάνει για το μέλλον. Αυτό το σίριαλ ήταν το 1999. Είναι αμήχανο να βλέπεις τον εαυτό σου νέο και εν κινήσει, είναι σαν να μιλάς με κάποιον άλλον».

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Τράγκας: Δόθηκε εντολή να ανοιχτούν τα emails του και της οικογένειάς του

 Έλλη Τρίγγου για “Άγριες Μέλισσες”: «Θα ήταν κρίμα ένας ακόμα χρόνος, δεν θα μου λείψει ο ρόλος μου»

 Ιωάννα Μαλέσκου για Κατερίνα Καραβάτου: «Είναι από τους λίγους ανθρώπους που μίλησαν έτσι για εμένα»

Keywords
Τυχαία Θέματα