Ιωάννα Μαλέσκου για Κατερίνα Καραβάτου: «Είναι από τους λίγους ανθρώπους που μίλησαν έτσι για εμένα»

Πριν από μερικές ημέρες η Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After Dark» και, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια του Mega τάχθηκε στο πλευρό της οικοδέσποινας του «Love it», δηλώνοντας πως στενοχωριέται για όσα λέγονται για εκείνη.

«Στεναχωριέμαι για την Ιωάννα Μαλέσκου γιατί δε μου αρέσει να λέγονται τόσο άσχημα πράγματα ή κάποιον να τον στοχοποιούν με αυτόν τον τρόπο. Άσχετα αν σε κάποιον αρέσει ή όχι ή δεν

είναι του στυλ τους. Δε μου αρέσει αυτός ο πόλεμος όταν γίνεται. Όχι μόνο στην Ιωάννα, γενικά.Έχει έρθει από την Κρήτη, έχει κάνει μια προσπάθεια δυο χρόνια τώρα στον ΣΚΑΪ. Επίσης, δεν είναι ωραίο να ακούγεται, γενικά όχι μόνο για την Ιωάννα, αν κάποιος θα συνεχίσει ή όχι, ότι λήγει το συμβόλαιο, ότι δε τη θέλει κανείς κτλ. Δεν είναι ωραία πια να λέγονται», ήταν τα λόγια της Κατερίνας Καραβάτου.

Στη σημερινή εκπομπή του «Love it», η Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε στην τοποθέτηση της Κατερίνας Καραβάτου και την ευχαρίστησε δημόσια για όσα είπε για το πρόσωπό της. Η γνωστή παρουσιάστρια υποστήριξε πως είναι μία από τους ελάχιστους ανθρώπους που μίλησαν με τέτοια λόγια για εκείνη.

«Ευχαριστώ και δημόσια την Κατερίνα Καραβάτου για τη δημόσια, σύντομη αλλά περιεκτική τοποθέτησή της για εμένα στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά. Είναι από τις λίγες περιπτώσεις ανθρώπων που μίλησαν για εμένα, που όλο αυτό το διάστημα και τι δεν έχω ακούσει. Δύσκολα κάποιος το λέει, την ευχαριστώ και της εύχομαι τα καλύτερα», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Διαβάστε ακόμα:

 Πρω1νό 15/6: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Λίτσα Πατέρα

 Γιώργος Αγγελόπουλος: Ρωτήθηκε αν προτιμά τον Τανιμανίδη ή τον Λιανό για το Survivor -Τι απάντησε;

 Ρούλα Πισπιρίγκου – Πρω1νό: Το ομοφοβικό και ρατσιστικό παραλήρημα σε πληθώρα αναρτήσεων

Keywords
Τυχαία Θέματα