Ρούλα Πισπιρίγκου – Πρω1νό: Το ομοφοβικό και ρατσιστικό παραλήρημα σε πληθώρα αναρτήσεων

Τα social media αποτελούσαν ένα σημαντικό μέρος της ζωής της Ρούλας Πισπιρίγκου, αφού σε καθημερινή βάση έκανε διάφορες δημοσιεύσεις με ποικίλο περιεχόμενο.

Η 33χρονη κατηγορούμενη για τον φόνο της κόρης της Τζωρτζίνας μοιραζόταν φωτογραφίες με τα παιδιά της και τον Μάνο Δασκαλάκη, εξομολογούνταν δημόσια τα συναισθήματά της για τον πρώην σύζυγό της, σχολίαζε τις σειρές και τις ταινίες που παρακολουθούσε ενώ, όπως αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης 15/6 το Πρω1νό, εξέφρασε την άποψή της για διάφορα θέματα επικαιρότητας.

Η πρωινή εκπομπή

του ANT1 βρήκε και παρουσίασε στους τηλεθεατές μια σειρά από αναρτήσεις που είχε κάνει η Ρούλα Πισπιρίγκου στο προφίλ της στο Facebook, οι οποίες αποκαλύπτουν μια άλλη πτυχή του χαρακτήρα της. Πρόκειται για μία ακόμη σκοτεινή πλευρά της, αφού – όπως φαίνεται από τις δημοσιεύσεις – η 33χρονη στρέφεται συνεχώς κατά ανθρώπων με διαφορετική καταγωγή από τη δική της, χρησιμοποιώντας άσεμνους και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Σε κάποιες από αυτές, μάλιστα, η Ρούλα Πισπιρίγκου παραδέχεται ότι είναι ρατσίστρια ενώ ξεσπά και κατά των ομοφυλόφιλων.

Διαβάστε ακόμα:

 Πέτρος Φιλιππίδης – Πρω1νό: «Πάγωσαν» στη δικαστική αίθουσα, όταν αντίκρισαν τον Βασίλη Θωμόπουλο

 Νίκος Αποστολόπουλος για Βίκυ Καγιά: «Έχει αλαζονική συμπεριφορά, έχει γίνει κάτι ανάμεσα σε Κρουέλα και Τασσώ Καββαδία»

 343 καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι εναντιώνονται στον Αλέξη Κούγια – Η επιστολή τους και η απάντησή του

Keywords
Τυχαία Θέματα