Ρένια Λουιζίδου: Ο φόβος για το διαδίκτυο και ο λόγος που δεν έχει λογαριασμούς στα social media

Το μεσημέρι της Παρασκευής (25/9) η Ρένια Λουιζίδου βρέθηκε καλεσμένη στο “Πρω1νό” και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Φαίη μας.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο διαδίκτυο και εξήγησε για ποιο λόγο την φοβίζει. Μάλιστα, μίλησε και για την επιλογή της να μην δημιουργήσει λογαριασμούς στα social media.

“Με φοβίζει λιγάκι. Φοβάμαι γιατί πολλές φορές στο διαδίκτυο υπάρχει μια σκληρότητα κι οξύτητα στον τρόπο εκφοράς. Με φρικάρει αυτό, για αυτό δεν έχω social media.

Υπάρχουν κάποιοι λογαριασμοί και fan club. Δεν είμαι σίγουρη ότι κάνω καλά γιατί μπαίνω αρκετά. Παρακολουθώ αρκετά gossip, ειδήσεις αλλά νομίζω το πρωί όταν ξυπνήσω και μπω και δω 2-3 βρισίδια, λες γιατί να το έχω αυτό στα καλά καθούμενα επειδή κάποιος ξύπνησε στραβωμένος το πρωί; Δεν υπάρχει αυτή η εγγύτητα, δεν θα σου έλεγε το ίδιο πράγμα στα μούτρα. Φοβάμαι ότι θα με επηρεάσει.”, εξομολογήθηκε.

Στην εκπομπή παρουσίασαν τα αποτελέσματα που βγάζει η μηχανή αναζήτησης της Google, όταν κάποιος πληκτρολογήσει το όνομα της ηθοποιού και με αφορμή αυτό, αποκάλυψε on air την ηλικία και το ύψος της!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η εξομολόγηση γνωστού ηθοποιού για το χωρισμό του: «Έπρεπε να ξαναπατήσω στα πόδια μου επαγγελματικά και οικονομικά» 

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τον φημολογούμενο γάμο της στην Αμερική!

Ματίνα Νικολάου: «Εγώ δεν είπα «χωρίζουμε», μου το είπανε»

Keywords
Τυχαία Θέματα