Prada: Ο αγαπημένος οίκος λάνσαρε την πρώτη του κολεξιόν σε συνεργασία με τον Raf Simons!

Ένα υπέροχο και πολύ ιδιαίτερο show παρουσίασε ο οίκος μόδας Prada πριν από λίγες ημέρες σε συνεργασία με τον γνωστό σχεδιαστή Raf Simons. Ο ίδιος, μαζί με την Miuccia Prada, ένωσαν τις δυνάμεις τους και έφτιαξαν ρούχα που απευθύνονται σε γυναίκες και άντρες με αίσθηση του στιλ και της μόδας.

Η επιρροή και των δύο σχεδιαστών

ήταν εμφανής στα ρούχα της νέας αυτής κολεξιόν. Στο show κυριάρχησε το athleisure ντύσιμο με πολλά φούτερ, jackets, midi πλισέ φούστες και kitten heels, που ο οίκος Prada ούτως η άλλως αγαπάει ιδιαίτερα.

Οι ολόσωμες φόρμες, που αποτελούν huge τάση της μόδας έκαναν επίσης την εμφάνισή τους και μας εντυπωσίασαν. Όλα τα ρούχα ήταν σε πιο μίνιμαλ γραμμές χωρίς πολλές υπερβολές, ένα concept που σκέφτηκαν και οι δύο σχεδιαστές ώστε να μπορέσουν να δημιουργήσουν σχέδια από κοινού που να είναι ευκολοφόρετα.

Έτσι τα φορέματα, τα jackets και οι ολόσωμες φόρμες δεν είχαν υπερβολική διακόσμηση, ενώ σε πολλά από αυτά χρησιμοποιήθηκε ανακυκλωμένο nylon. O Raf Simons χρησιμοποίησε και τη βοήθεια του επί χρόνια συνεργάτη του, του καλλιτέχνη Peter de Potter, ο οποίος πρόσθεσε μια ωραία πινελιά στα σχέδια.

View this post on Instagram

“This is a collection about what Prada means – the concept of Prada. Finding what Prada can mean today, with another perspective, another point of view.” – #MiucciaPrada on working with #RafSimons for the first time, to create #PradaSS21. Model #Alice Cooper Discover more via link in bio.

A post shared by Prada (@prada) on Sep 24, 2020 at 2:03pm PDT

Η απλότητα που είδαμε στο show των δύο σχεδιαστών φαίνεται να ταιριάζει απόλυτα με τη δύσκολη περίοδο που ζούμε όλοι στον πλανήτη μας, με τον κορονοιό να είναι σε μεγάλη έξαρση αυτόν τον καιρό.

«Μόδα είναι το να αντιδράς στην πραγματικότητα», δήλωσε μεταξύ άλλων η Prada.

View this post on Instagram

@real__pcy on @VogueKorea wearing #PradaFW20. Editor: SERIAN HEU Photographer: JIYONG YOON #Chanyeol #PradaEditorials

A post shared by Prada (@prada) on Sep 19, 2020 at 1:34am PDT

«Θέλω να υπογραμμίσω το πόσο σημαντική είναι η βιωσιμότητα. Είναι σημαντική για τις επιχειρήσεις και για κάθε άνθρωπο και πιστεύ πως ο καθένας μας πρέπει να την  αποδεχτεί και να σκεφτεί σχετικά με αυτό», πρόσθεσε η ίδια.

View this post on Instagram

The first #Prada collection co-creative directed by #MiucciaPrada and #RafSimons emerges in a brave new world. #PradaSS21 Music @richiehawtin

A post shared by Prada (@prada) on Sep 24, 2020 at 6:24am PDT

Διαβάστε ακόμα: Street Fashion: Τι φοράνε στους δρόμους των μητροπόλεων της μόδας οι πιο stylish γυναίκες αυτή τη στιγμή

Τα φθινοπωρινά jackets που αξίζει να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου τώρα!

Chiara Ferragni: Η διασημότερη influencer μας δείχνει τα 6 trends που λατρεύει αυτό το Φθινόπωρο!

Keywords
Τυχαία Θέματα