Ο Lenny Kravitz αν και είναι 56 ετών έχει εφηβικό δέρμα -Δείτε τα ανατρεπτικά beauty μυστικά του!

Ο Lenny Kravitz είναι ο νέος ambasador του αρώματος “Y” του Yves Saint Laurent και αμέσως μόλις είδαμε τις πρώτες φωτογραφίες από τη διαφημιστική καμπάνια εκείνο που προσέξαμε είναι πως δεν έχει αλλάξει καθόλου.

Για την ακρίβεια μοιάζει με 25χρονο και πολύ θα θέλαμε να μάθουμε το μυστικό του. Ο 56χρονος καλλιτέχνης κυκλοφόρησε το πρώτο του album το 1989 και η εικόνα του εξωφύλλου

είναι ίδια με την σημερινή του.

Ευτυχώς για εμάς σε μια από τις τελευταίους του συνεντεύξεις η δημοσιογράφος είχε την ίδια απορία μ’ εμάς κι εκείνος αποκάλυψε όλα τα μυστικά της καθημερινής του ρουτίνας περιποίησης. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lenny Kravitz (@lennykravitz) στις 8 Σεπ, 2020 στις 5:00 πμ PDT

“Χρησιμοποιώ ελάχιστα πράγματα. Πλένω το πρόσωπό μου με νερό και όταν βρίσκομαι στις Bahamas κάνω scrub με την άμμο του ωκεανού που είναι απαλή και μοιάζει με πούδρα.

Στο σώμα μου χρησιμοποιώ έλαιο καρύδας, shea και cocoa butter, όλα οργανικά. Επίσης αγαπάω πολύ το Dr. Bronner almond soap. Καθαρίζω το σώμα μου αλλά πλένω και τα ρούχα μου μ’ αυτό.

Είναι μια απλή καθημερινή ρουτίνα περιποίησης στο νησί” λέει ο rock star. Ανατρεπτική η περιποίηση του δέρματός του όπως είναι και ο ίδιος άλλωστε αν και την ιδέα της απολέπισης με άμμο θα τη σκεφτούμε σοβαρά.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Δείτε και αποκτήστε την αγαπημένη ενυδατική κρέμα της Khloe Kardashian!

Το μανικιούρ της Selena Gomez κρύβει ένα πολιτικό μήνυμα και είναι παράλληλα super glam!

Keywords
Τυχαία Θέματα