Ρεγγίνα Μακέδου: «Το ψυχολογικό κομμάτι των ασθενών με καρκίνο είναι γεμάτο αγκάθια»

Η Ρεγγίνα Μακέδου τους τελευταίους μήνες δίνει μάχη για τη ζωή της, καθώς τον περασμένο Ιούνιο χρειάστηκε να κάνει μεταμόσχευση μυελού των οστών. Η ίδια βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης και κάθε μέρα που περνά κάνει ένα βήμα παραπάνω.

Από την πρώτη στιγμή που έμαθε για το σοβαρό πρόβλημα της υγείας της, η Ρεγγίνα Μακέδου το επικοινώνησε με τους διαδικτυακούς φίλους της, θέλοντας έτσι να στηρίξει και να δώσει δύναμη σε άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν παρόμοια θέματα με την υγεία τους.

Πριν από μερικές ώρες, η Ρεγγίνα Μακέδου

έστειλε ένα νέο μήνυμα μέσα από το προφίλ της στο Instagram. Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία από τη βόλτα της στο πάρκο και τόνισε πως ακόμα και τις πιο δύσκολες στιγμές μας πρέπει να χαμογελάμε και να αντιμετωπίζουμε με γενναιότητα τα προβλήματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Regina Makedou (@regina_makedou)

Όσα έγραψε η Ρεγγίνα Μακέδου στην ανάρτησή της

«Εκεί που όλα μοιάζουν κάπως περίεργα, κάπως δύσκολα, κάπως απροσπέλαστα… Γύρνα με τσαχπινιά, χαμογέλα και πες πάμε… πάμε για όσο χρειαστεί… Το ψυχολογικό κομμάτι των ασθενών που νοσούν ή αναρρώνουν από οποιοδήποτε μορφή καρκίνου είναι ένα μονοπάτι στρωμένο με αγκάθια… θέλει δουλειά, υπομονή και αποδοχή!!!

Ο ψυχολόγος δεν είναι ντροπή είναι ανάγκη να το θυμάσαι… η αγάπη για εσένα δεν είναι εγωισμός είναι ανάγκη! Το χαμόγελο δεν είναι τρέλα και δύναμη, είναι ανάγκη, είναι μέρος της ίασης… Γύρνα λοιπόν με τσαχπινιά και χαμογέλα στην μαυρίλα…Γέμισε τον τόπο χρώματα».

Διαβάστε ακόμα:

 Ελεονώρα Μελέτη: «Τρομάζω για το πόσοι είναι εκεί έξω και δεν θα μάθουμε ποτέ για αυτούς»

 Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Η μητρότητα δεν ήταν δικός μου τομέας»

 Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Που «τσάκωσε» ο φακός το ζευγάρι;

Keywords
Τυχαία Θέματα