Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Η μητρότητα δεν ήταν δικός μου τομέας»

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ήταν η σημερινή καλεσμένη της Φαίης στο «Πρωινό μας». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα επαγγελματικά της και την παράσταση «Σεσουάρ για Δολοφόνους» ενώ αναφέρθηκε και στο κεφάλαιο μητρότητα. Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ εξομολογήθηκε πως γνώριζε από μικρή ηλικία ότι η μητρότητα δεν αποτελούσε ένα θέμα που την απασχολούσε.

Αρχικά, η ηθοποιός δήλωσε: «Τώρα τα πράγματα πάνε σε μια κατάσταση πιο ήρεμη, πιο ισορροπημένη και πιο χαρούμενη… Το θέμα της μητρότητας ήταν ξεκάθαρο μέσα μου από την αρχή. Είναι άλλος τομέας αυτός.  Δεν ήταν δικός

μου τομέας. Ήταν κάτι που το ήξερα, το ένιωθα. Δεν έβαλα ποτέ στο μυαλό μου το τι λέει ο κόσμος γιατί αυτά τα πράγματα είναι πολύ προσωπικά και πολύ σημαντικά. Δεν επηρεαζόμουν».

Και συνέχισε μιλώντας για την απόφασή της να μην αποκτήσει παιδιά: «Είχα την ωριμότητα αυτή από μικρή σε αυτά τα θέματα. Πάντα εμπιστευόμουν τους ανθρώπους που ήθελαν να κάνουν οικογένεια αλλά από την άλλη ήξερα ότι εγώ ανήκω σε έναν άλλο τομέα. Όμως, δεν παύει η οικογένεια και αυτό που κουβαλάς μέσα σου, να το φέρεις σε έναν άλλο χώρο. Εγώ γαλουχήθηκα στην εργασία».

Διαβάστε ακόμα:

 Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Που «τσάκωσε» ο φακός το ζευγάρι;

 Η Sharon Stone διαγνώστηκε με όγκο – Το ηχηρό μήνυμα μετά το χειρουργείο

 Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για τον θαυμαστή που έχει – Το γλυκό μήνυμα που της άφησε

Keywords
Τυχαία Θέματα