Ράνια Θρασκιά: Υποψήφια στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ

Την υποψηφιότητα της Ράνιας Θρασκιά με τον ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας. Η γνωστή δημοσιογράφος κατεβαίνει στην εκλογική Περιφέρεια Α’ Θεσσαλονίκης.

Στο βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

και η σύμβουλος υγείας συζητούν στο γραφείο του στην Κουμουνδούρου σχετικά  με τις επερχόμενες εκλογές.

Η Ράνια Θρασκιά αναδημοσίευσε στο προφίλ της το συγκεκριμένο στιγμιότυπο, ενημερώνοντας με τη σειρά της όσους την ακολουθούν για το νέο επαγγελματικό βήμα της.

Η πορεία της Ράνιας Θρασκιά μέχρι σήμερα

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Εκεί παράλληλα με τις σπουδές ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία στην τηλεόραση, στον ενημερωτικό τομέα ως παρουσιάστρια ειδήσεων.

Εργάστηκε ως δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στα κανάλια TVΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ANT1, MEGA και ALTER.Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο University of East London και έλαβε Master of Science στην «Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία» με ειδίκευση στην «Επιλόχειο Κατάθλιψη» και τη Θεωρία Σχημάτων (Schema Therapy).

Ειδικεύτηκε στη Συστημική Συμβουλευτική και Οικογενειακή Συμβουλευτική. Από το 2018 δημιούργησε «Κέντρο Προσωπικής και Οικογενειακής Εξέλιξης – Ράνια Θρασκιά». Είναι συγγραφέας του Βιβλίου «Κοιτάω Μπροστά».

Διαβάστε ακόμα:

 Χριστίνα Τσάφου: Η σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική ζωή της – «Χώρισα στα 49 μου»

 Ναταλία Γερμανού: Συγκινήθηκε στον αέρα του Alpha – «Την αγάπησα αυτή την εκπομπή»

 Βίκυ Κάβουρα: Η τρυφερή ανάρτηση με τον Γιώργο Τζαβέλλα – «Είσαι φως και αγάπη»

Keywords
Τυχαία Θέματα