Ναταλία Γερμανού: Συγκινήθηκε στον αέρα του Alpha – «Την αγάπησα αυτή την εκπομπή»

Κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής του «Καλύτερα δε γίνεται» η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε στον θάνατο της Κατερίνας Χέλμη, της σπουδαίας ηθοποιού που «έφυγε» από τη ζωή το Μεγάλο Σάββατο και χθες πραγματοποιήθηκε η κηδεία της στη Μητρόπολη Αθηνών.

Η παρουσιάστρια του Alpha εξομολογήθηκε πως είχε την τύχη να γνωρίσει την Κατερίνα Χέλμη στο πλαίσιο της εκπομπής «Μη χανόμαστε»

που παρουσίαζε το 2015 στο Έψιλον . Η ίδια μίλησε με συγκινητικά λόγια για την καταξιωμένη ηθοποιό, ενώ στον αέρα προβλήθηκε και ένα απόσπασμα της συνέντευξης.

Παρακολουθώντας το βίντεο από την εκπομπή τότε, η Ναταλία Γερμανού συγκινήθηκε και ανέφερε στον αέρα πως είχε πολύ μεγάλη αδυναμία στο «Μη χανόμαστε».

«Την αγάπησα αυτή την εκπομπή. Συγκινήθηκα τώρα που την είδα. Έκανες σπουδαία δουλειά Βασίλη Δρυμούση, όχι ότι τώρα δεν κάνεις.

Έκανε πάρα πολύ δουλειά εκεί ο Βασίλης και είχαμε μόνο έναν ή δύο δημοσιογράφους. Το είχε πάρει όλο πάνω του. Κι εγώ συγκινήθηκα γιατί γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

«Νιώθω πολύ τυχερή που τη γνώρισα. Καλό ταξίδι», πρόσθεσε η Ναταλία Γερμανού.

Διαβάστε ακόμα:

 Βίκυ Κάβουρα: Η τρυφερή ανάρτηση με τον Γιώργο Τζαβέλλα – «Είσαι φως και αγάπη»

 Τραγουδίστρια σύναψε σχέση με τον πρώην σύντροφο της αδερφής της – Χαμός στην οικογένεια

 Αλέξης Γεωργούλης: Όσα δήλωνε για το #metoo έναν χρόνο πριν από την καταγγελία

Keywords
Τυχαία Θέματα