Ιωάννης Απέργης: «Είναι δύσκολο να κάνεις σκηνή μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη»

Ο Ιωάννης Απέργης παραχώρησε δηλώσεις στο «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει». Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι έκανε δοκιμαστικό για το 5×5 στον ANT1, ενώ μίλησε και για τη συνεργασία του με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Έκανα δοκιμαστικό για το 5χ5 στον ΑΝΤ1, δεν έχω να κρύψω κάτι. Το ευχαριστήθηκα και πέρασα καλά. Είναι κάτι που μου αρέσει να κάνω.

Έδωσα

τον καλύτερό μου εαυτό, έμειναν ευχαριστημένοι στο κανάλι και μέσα στο μήνα θα μάθουμε. Πήγαν πολλοί αξιόλογοι συνάδελφοι στο δοκιμαστικό. Ο Φάνης Λαμπρόπουλος δεν ήταν», είπε αρχικά για το δοκιμαστικό που έκανε.

Σχετικά με τη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή δήλωσε: «Έχω συνεργαστεί με τον Μάρκο Σεφερλή στο παρελθόν, είναι καλός άνθρωπος και όποτε είχα θέμα ήταν εκεί. Έχουμε μιλήσει με τον Μάρκο, γενικά δε δίνει συμβουλές, εγώ τον νιώθω δίπλα μου. Στον Alpha μου πρότειναν το Μεγάλο Παζάρι και περιμένω κάποια στιγμή να με φωνάξουν. Κι αν όχι δεν πειράζει».

Όσον αφορά στη συνεργασία με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο Ιωάννης Απέργης αποκάλυψε πως είναι ένας άνθρωπος με πολύ χιούμορ: «Η σειρά “Αυτή η νύχτα μένει” δυστυχώς δεν θα πάει του χρόνου. Αν είχε λίγο χρόνο να στηθεί καλύτερα, θα πήγαινε και δεύτερη σεζόν. Θα μπορούσε να σταθεί και έξω.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει ένα χιούμορ που δεν του φαίνεται, έχουμε δεθεί. Σκέφτομαι σκηνικά, είναι δύσκολο να κάνεις σκηνή μαζί του. Είναι ένα γλυκούλικο αρκουδάκι. Είναι πολύ γλυκός άνθρωπος».

Ακόμα, αναφέρθηκε στο δεύτερο παιδί που περιμένουν με τη σύζυγό του: «Νιώθω πολύ ωραία που έρχεται το δεύτερο μωρό. Ο γιατρός μου είπε να μην έχω ελπίδες για κορίτσι, γιατί και το δεύτερο είναι αγόρι».

Διαβάστε ακόμα:

 Ιωάννα Σαρρή: Η τρυφερή φωτογραφία με τον Γιώργο Σαμπάνη ανήμερα της γιορτής του

 Άκης Πετρετζίκης: Η selfie με την επτά μηνών κόρη του!

 Survivor All Star: Τα πρώτα πλάνα από το πάρτι της Ένωσης – Η μεταμόρφωση των παικτών

Keywords
Τυχαία Θέματα