Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 8-12/10

Άλλη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας από το Πρω1νό. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 8/10

Τα ασορτί σακάκια με τις φούστες, γνωστά ως ταγέρ -σίγουρα θυμάστε τη μαμά σας να τα φοράει τις προηγούμενες δεκαετίες και αν είστε τυχερές τα έχει ακόμα στην γκαρνταρόμπα της και μπορείτε να τα δανειστείτε – αποτελούν μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν και σας συμβουλεύουμε να την ακολουθήσετε πιστά. Ακριβώς

όπως έκανε σήμερα η Φαίη μας στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας με ένα σύνολο από την εταιρεία Mind Matter με 60′ s αναφορές. Αποτελείται από ένα μπεζ κοντό σακάκι με λαιμόκοψη, συνδυασμένο με μια μίνι εβαζέ φούστα και από μέσα ένα σατέν πουκάμισο λευκό με δέσιμο στο λαιμό. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μπεζ δερμάτινες μπότες από τα καταστήματα Zara. Το μακιγιάζ της Φαίης μας επιμελήθηκε η Γωγώ Νικηφοράκη με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Vol.3 Nude Eyeshadow Palette, Nude Beach της εταιρείας The Balm, το highlighter Blind the Haters, από Nikkie Tutorials Ofra, το ρουζ Coral Cove No 05 της Milani, το κραγιόν Rouge Pur Coutre No 5 της YSL και από πάνω το Vinyl Gloss No 16 της Radiant. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά της ένα χαμηλό pony tail με λίγο όγκο, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις.

Τρίτη 9/10

Ναι, το animal print ξέρουμε πως πολλές διστάζετε να το φορέσετε. Κανένα πρόβλημα, αρχίστε με ένα σε κάθε σύνολό σας, ή ρούχο, ή αξεσουάρ και κρατήστε τα υπόλοιπα κομμάτια σε ήπιους και χαλαρούς τόνους. Λίγο αργότερα και αφού έχετε πάρει τον.. αέρα, συνδυάστε το με ένα διαφορετικό print -ναι, μπορείτε άνετα- αλλά προτιμήστε να κυμαίνεται κι αυτό στους ίδιους χρωματικούς συνδυασμούς. Ακριβώς δηλαδή όπως έκανε σήμερα η Φαίη μας στο Πρω1νό, με την ριγέ παντελόνα της και τις animal print γόβες της. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία Desiree Fashion που αποτελείται από ένα μαύρο γιλέκο και μια ψηλόμεση βελούδινη παντελόνα, με μαύρες και μπεζ ρίγες. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με τον πιο fashion τρόπο, με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες animal print γόβες Mark Milan που αποτελούν μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Signature Eye Shadow Palette Radiant Eyes της εταιρείας Ofra, τις βλεφαρίδες Whispies από την Ardell, το ρουζ Peaches από την εταιρεία MAC και στα χείλη το κραγιόν Volupte Tint In Balm No 07 της YSL. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά της χαλαρά κύματα με χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα εύκολο και απλό που ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες και σε όλες τις περιστάσεις.

Τετάρτη 10/10

Το μαύρο φόρεμα είναι χωρίς καμία αμφιβολία το πιο διαχρονικό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας που θα είναι πάντα in fashion. ανεξάρτητα από τις τάσεις που μας επιβάλλουν κάθε σεζόν οι σχεδιαστές. Σήμερα θα αναφερθούμε στη μίνι εκδοχή του, που κολακεύει ιδιαίτερα όσες έχουν καλλίγραμμα πόδια, αναλύοντας την εμφάνιση της Φαίης μας στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία της εταιρείας μόδας BSB. Πρόκειται για ένα μαύρο μίνι μακρυμάνικο φόρεμα με φερμουάρ στο μπροστινό μέρος του. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με τον πιο fashion τρόπο, με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μαύρα δερμάτινα πέδιλα booties που καταλήγουν σε δίχτυ με την υπογραφή Mark Milan. Το μακιγιάζ της Φαίης μας επιμελήθηκε η Γωγή Νικηφοράκη με πρωταγωνιστές τη σκιά Violet Pigment της εταιρείας MAC, το μολύβι ματιών Winter Purple No 44 της Seventeen, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, το κραγιόν Volupte Tint In Balm No 3 της YSL και το Vinyl Gloss No 18 της εταιρείας Radiant. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά της χαλαρά κύματα, ένα χτένισμα εύκολο και απλό που ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες και σε όλες τις περιστάσεις.

Πέμπτη 11/10

Η pencil φούστα είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα ρούχα που σχεδιάστηκαν για να κολακεύουν κάθε γυναίκα. Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες, από το πρωί έως το βράδυ και σε όλες τις περιστάσεις, από μια επαγγελματική συνάντηση με πουκάμισο και γόβες, μέχρι μια απογευματινή βόλτα για καφέ με πουλόβερ και sneakers ή ένα ερωτικό ραντεβού με top και πέδιλα. Στην αγορά θα βρεις πολλές σε διάφορα μήκη, από μακριά, μέχρι midi και μίνι και σε διάφορα υλικά, από δέρμα μέχρι μάλλινες. Σε αυτήν έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρωινό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία Zini που αποτελείται από μια ροζ nude μπλούζα με πολύ ανοιχτό χαμόγελο και μακρύ μανίκι που καταλήγει σε πλεκτή δαντέλα και μια μαύρη pencil midi ψηλόμεση φούστα με σούρα στο μπροστινό μέρος και ενσωματωμένη ζώνη. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες δερμάτινες γόβες Dukas σε nude, που ταιριάζουν με όλα τα ρούχα. Το μακιγιάζ της Φαίης μας επιμελήθηκε η Γωγή Νικηφοράκη με πρωταγωνιστές τις σκιές και το ρουζ από την παλέτα The Balm Voyage Vol. II της εταιρείας The Balm, το highlighter Born to Glow της NYX, τις βλεφαρίδες Whispies από την Ardell και στα χείλη το κραγιόν Rouge Rouge RD 310 Burning Up της Shiseido. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά της χαλαρά κύματα, ένα χτένισμα εύκολο και απλό που ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες και σε όλες τις περιστάσεις.

Παρασκευή 12/10

Θα συνεχίσουμε να σας το λέμε για πολύ καιρό ακόμα -τουλάχιστον μέχρι το τέλος αυτής της σεζόν – πως το animal print αποτελεί μια από τις κορυφαίες τάσεις, αν όχι τη Νο1 και πως σας προτείνουμε να την υιοθετήσετε κι εσείς, αν ακόμα δεν το έχετε κάνει. Σήμερα θα ασχοληθούμε με το leopard, με αφορμή την εμφάνιση της Φαίης μας στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής του ΑΝΤ1, την τελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας με μια δημιουργία της εταιρείας matis. Πρόκειται για ένα μίνι leopard φόρεμα με κούμπωμα στα μανίκια. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της συλίστα, ολοκληρώθηκε με ταμπά ψηλοτάκουνες καστόρινες μπότες, 3/4 μήκος, από την Mark Milan. Το μακιγιάζ της Φαίης μας επιμελήθηκε η Γωγή Νικηφοράκη με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Kylie Jenner, Pressed Powder Eyeshadow, το ρουζ Coral Cove από την εταιρεία Milani και στα χείλη το κραγιόν Long Lasting Lipstick της Ofra στην απόχρωση Vesailles. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά της μια χαμηλή πλεξίδα με όγκο με λίγο όγκο στην κορυφή, ιδανικό χτένισμα για όλες τις ώρες και σε πολλές περιστάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα