Ο make up artist James Charles δημιουργεί στην Kylie Jenner ένα από τα πιο εντυπωσιακά Halloween looks (βίντεο)

H βραδιά του Halloween όλο και πλησιάζει και οι make up artists δίνουν ιδέες για εμπνευσμένα μακιγιάζ μέρες τώρα, ώστε να προλάβουμε να κάνουμε και μερικές πρόβες.

Ο James Charles (καλλιτέχνης και make up artists με 8.5 εκατομμύρια ακόλουθους στο instagram) στο Halloween make up tutorial που ετοίμασε είχε εκλεκτή καλεσμένη-μοντέλο την Kylie Jenner η οποία ήδη έχει λανσάρει σειρά

μακιγιάζ αφιερωμένη στη γιορτή του “trick ot treat”.

H Kylie δηλώνει θαυμάστρια του James αφού όπως χαρακτηριστικά δηλώνει τον είχε ακουστά αλλά δεν τον είχε δει ποτέ στο κανάλι του στο you tube. Την πρώτη φορά που το επιχείρησε είδε 15 videos στη σειρά αφού τον βρήκε φοβερά αστείο, γέλασε δυνατά, με την ψυχή τους που λέμε.

Αποφάσισε λοιπόν να αφεθεί στα χέρια του και να αποκτήσει ένα spooky make up με άψογη κατά τ’ άλλα επιδερμίδα.

Ο Charles ξεκινά το μακιγιάζ εντελώς φυσιολογκά με μια έντονη πορτοκαλί σκιά στα μάτια η οποία στη συνέχεια μεταμορφώνεται σε ένα ντεγκραντέ smoky eye look. Οταν ολοκληρώνει το μακιγιάζ στα μάτια ξεκινά να ζωγραφίζει το πρόσωπο της Kylie αποδεικνύοντας ότι είναι πράγματι καλλιτέχνης αφού το αποτέλεσμα είναι αριστουργηματικό και ελάχιστα τρομακτικό.

Ακόμα κι αν δεν καταφέρουμε να πετύχουμε το μακιγιάζ δεν πειράζει. Αξίζει τον κόπο να δούμε το video αφού ο τρόπος που δημιουργεί ο Charles είναι τόσο άνετος που μας κάνει να πιστεύουμε ότι όλα τα μπορούμε.

Διαβάστε ακόμη:

Τα ωραιότερα beauty looks των καλεσμένων στο γάμο της Πριγκίπισας Ευγενίας

H Leopard Frost Make up Collection του Marc Jacobs μας γυρνά πίσω στα ’80s

Keywords
Τυχαία Θέματα