Ο Λάκης Λαζόπουλος μας έδωσε μια γεύση από τα «Χτυποκάρδια στο θρανίο»! (βίντεο)

Η κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου «Χτυποκάρδια στο θρανίο», με πρωταγωνιστές το θρυλικό ζευγάρι του ελληνικού θεάματος Αλίκη Βουγιουκλάκη- Δημήτρη Παπαμιχαήλ, η οποία προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1963, μεταφέρεται σε μία παράσταση υπερπαραγωγή, με την πρωτότυπη μουσική του Μάνου Χατζιδάκι.

Τα ερωτικά και σχολικά καμώματα της μαθήτριας Λίζας Πετροβασίλη, πλαισιωμένα από τα πολυαγαπημένα τραγούδια “Τικ Τακ”, “Καροτσέρη”, “Χόρευε Τουίστ”, “Σ αγαπώ”, “Τα νιάτα” κ.α. θα αναβιώσουν στο Θέατρο Ήβη αυτό τον μήνα. Μία εποχή

αθώα, ξέγνοιαστη και αισιόδοξη που λατρεύτηκε από γενιές.
Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ θα βρίσκονται η Κατερίνα Γερονικολού και ο Ορέστης Τζιόβας. Μάλιστα, έχουν κυκλοφορήσει οι πρώτες εικόνες από την επίσημη φωτογράφηση της παράστασης.

«Είναι κάτι που συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό με την εταιρεία Θεατρικές Σκηνές. Η πρόταση μου έγινε από το θεατρικό επιχειρηματία Γιάννη Κεντ, καθώς η παράσταση ήταν καθαρά μια δική του ιδέα. Στη συνέχεια έκανα δυο ραντεβού με τον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος θα αναλάβει τη σκηνοθεσία. Ο ρόλος της Λίζας Πετροβασίλη είναι ένας ιδιαίτερος ρόλος, όχι μόνο γιατί τον έπαιξε η Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά γιατί είναι ένας ρόλος μιας έφηβης κοπέλας, που με την αθωότητα της ηλικίας της είναι πλημμυρισμένη από όνειρα και έρωτα για το γιατρό της» περιγράφει η Κατερίνα Γερονικολού στο People και τον Μαρίνο Βυθούλκα. Η ίδια δηλώνει πανέτοιμη να δουλέψει σκληρά στο νέο της θεατρικό στοίχημα. «Είναι μια πρόκληση για μένα και συνάμα μια ευθύνη, καθώς η παράσταση δεν ανέβηκε ποτέ ξανά ύστερα από το 1962, οπότε αυτό από μόνο του σου δίνει το έναυσμα να δώσεις ό,τι έχεις καλλιτεχνικά».

Ο Λάκης Λαζόπουλος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram, μας έδωσε μια μικρή γεύση από το κινηματογραφικό μέρος της θεατρικής παράστασης! «Ο χρόνος αρχίζει να μας κυνηγά!!», έγραψε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lakis Lazopoulos (@lakislazopoulos_official) στις 12 Οκτ, 2018 στις 11:54 πμ PDT

Δείτε ακόμη: Μεγάλη ένταση και απίστευτες ατάκες στο gala του My Style Rocks: «Δεν έχεις άποψη» – «Κλείσε το στόμα σου, μιλάς πολύ»

Keywords
Τυχαία Θέματα