Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 24-28/6

Αυτές είναι οι εμφανίσεις της Φαίης μας από την τελευταία εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα για αυτή τη σεζόν. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 24/6

Το wrap dress, ή αλλιώς κρουαζέ φόρεμα, είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια της μόδας, μαζί με το LBD, το μικρό μαύρο φόρεμα δηλαδή και δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα. Το έκανε πρώτη γνωστή σε όλους η Diane Von

Furstenberg και πια φοριέται συνεχώς τόσο από τις αγαπημένες μας celebrities και τις bloggers, όσο και από τα κορίτσια της διπλανής πόρτας, από το πρωί έως το βράδυ, σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές ή επίσημες. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την εταιρεία μόδας BSB, κρουαζέ, girly, λευκό με μαύρα μεγάλα πουά, κοντομάνικο με λεπτομέρειες από βολάν. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι φούξια πέδιλα, ψηλοτάκουνα και μυτερά, haralas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Demi Whispies Studio Effects της Ardell, το ρουζ Illuminating Bronzing Powder, Antigua 2 της Bobbi Brown, τo bronzer Air Touch Finishging Powder, No 4 της Radiant και στα χείλη το κραγιόν Infaillible, Blush Paint της L’Oreal. Ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά της ένα ψηλό pony tail με όγκο, ένα τέλειο και εύκολο χτένισμα που ταιριάζει πολύ το Καλοκαίρι και σας προτείνουμε να το αντιγράψετε κι εσείς.

Τρίτη 25/6

Το κοραλί είναι χωρίς καμία αμφιβολία το χρώμα της χρονιάς, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Pantone Color. Γι’ αυτό και σας προτείνουμε να επανδρώσετε την γκαρνταρόμπα σας με ρούχα και αξεσουάρ -όπως ξέρετε ταιριάζουν γάντι το Καλοκαίρι και έρχονται σε τέλεια αντίθεση με το ηλιοκαμένο δέρμα σας. Σε αυτό το χρώμα έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα αμάνικο φόρεμα από την εταιρεία Desiree Fashion, κοραλί, 60’s, ανάλαφρο, μεσάτο, με V ντοκολτέ και κλος midi φούστα. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με γυαλιά ηλίου Polaroid και ένα ζευγάρι flat μαύρα δερμάτινα σανδάλια με δέσιμο στον αστράγαλο, haralas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Demi Whispies Studio Effects της Ardell, το Just A Pinch της MACπου χρησιμοποιήθηκε ως σκιά και ως ρουζ και στα χείλη δυο κραγιόν, το Coral Bliss της MAC και το Neon Orange επίσης της MAC. Ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ανάλαφρα μαλλιά με χωρίστρα στη μέση, ένα τέλειο και εύκολο χτένισμα που ταιριάζει πολύ το Καλοκαίρι και σας προτείνουμε να το αντιγράψετε κι εσείς.

Τετάρτη 26/6

Το τζιν σορτς πριν πολλά χρόνια ήταν ένα ρούχο αποκλειστικά συνυφασμένο με αυτό που ονομάζουμε look παραλίας. Σήμερα όμως πια αποτελεί ένα statement κομμάτι το οποίο, αν συνδυαστεί σωστά, μπορεί να φορεθεί κάθε ώρα της ημέρας, από το πρωί έως το  βράδυ, τόσο στην πόλη και το γραφείο, όσο φυσικά και στις καλοκαιρινές διακοπές σε κάποιο υπέροχο ελληνικό νησί. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB, που αποτελείται από ένα off white boho πουκάμισο με τρουακάρ  μανίκια δεμένο στη μέση, με χρυσές λεπτομέρειες και διακοσμητικές φούντες και ένα ανοιχτόχρωμο τζιν σορτς. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι καστόρινες εσπαντρίγιες σε σκούρο μπεζ χρώμα με ψάθα και διακοσμητικές φούντες στο δέσιμο, haralas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Demi Whispies Studio Effects της Ardell, το NikkieTutoriasXOfra, Blinde The Haters που χρησιμοποιήθηκε για σκιά και για γυαλάδες, το Just A Pinch της MAC στα χείλη το κραγιόν Sparkling Holiday, No 01 της Kiko Milanoκαι από πάνω τη σκιά Luxe Eye Shadow Rich Metal, Heat Ray της Bobbi Brown. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε μια χαμηλή κοτσίδα ψαροκόκαλο, ένα τέλειο και εύκολο χτένισμα που ταιριάζει πολύ το Καλοκαίρι και σας προτείνουμε να το αντιγράψετε κι εσείς.

Πέμπτη 27/6

Ένα κομμάτι σε broderie anglaise -αναφερόμαστε στη γνωστή τεχνική με το βελονάκι- δεν θα πρέπει να λείπει από τη καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα. Είναι ευκολοφόρετα, άνετα και δροσερά ενώ αποπνέουν φρεσκάδα και αθωότητα. Μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ και να σε κάνουν να ξεχωρίσεις για τις elegant εμφανίσεις σου. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα γαλάζιο φόρεμα από την εταιρεία Zini, μίνι, girly, broderie, αμάνικο με V ντεκολτέ και ελαφρά κλος φούστα. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες peep toe γόβες με χιαστί μπαρέτα στο κουτουπιέ, στο χρώμα του πάγου, haralas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε σήμερα με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Whispies Studio Effects της Ardell, τη σκιά Luxe Eye Shadow Rich Metal, Heat Ray της Bobbi Brown,  το ρουζ Shimmer Brick Compact, Nectar της Bobbi Brown και στα χείλη δυο κραγιόν, το Bite O Georgia και το Frost Cb 96 και τα δυο της MAC. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ελαφρά σπαστά μαλλιά με χωρίστρα στη μέση, ένα τέλειο και εύκολο χτένισμα που ταιριάζει πολύ το Καλοκαίρι και σας προτείνουμε να το αντιγράψετε κι εσείς.

Παρασκευή 28/6

Σήμερα προβλήθηκε το τελευταίο Πρω1νό αυτής της σεζόν και η Φαίη μας αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό με ένα μεγάλο ευχαριστώ, ανανεώνοντας το ραντεβού για το Φθινόπωρο που μας έρχεται. Τι φόρεσε όμως στο φινάλε της αγαπημένης εκπομπής του ΑΝΤ1 που έγινε έξω από το στούντιο και συγκεκριμένα στο Island; Ας δούμε αναλυτικά. Η Φαίη μας λοιπόν καλημέρισε τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο με την υπογραφή Irene Angelopoulos Couture που αποτελείται από ένα κιμονό από πλεχτή δαντέλα σε χρωματισμούς peach pink και λευκού και ένα λευκό στράπλες playsuit. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με boho σκουλαρίκια Art Wear Dimitriadis και ένα ζευγάρι δερμάτινα σανδάλια σε light gold, Ancient Greek Sandals. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε σήμερα με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Whispies Studio Effects της Ardell, τη σκιά Luxe Eye Shadow Rich Metal, Heat Ray της Bobbi Brown,  το ρουζ Shimmer Brick Compact, Nectar της Bobbi Brown και στα χείλη δυο κραγιόν, το Bite O Georgia και το Frost Cb 96 και τα δυο της MAC. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ελαφρά σπαστά μαλλιά με χωρίστρα στη μέση, ένα τέλειο και εύκολο χτένισμα που ταιριάζει πολύ το Καλοκαίρι και σας προτείνουμε να το αντιγράψετε κι εσείς.

Keywords
Τυχαία Θέματα