Ποια συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη αποχώρησε από την εκπομπή και το ανακοίνωσε μετά το τέλος της;

Χτες το μεσημέρι έριξε αυλαία για φέτος και η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η παρρουσιάστρια είπε στην τελευταία εκπομπή:

«Είχαμε μια ακόμη πολύ καλή χρονιά. Όλα τα νέα παιδιά και όλα τα παλιά είναι όλη η δύναμη και η ενέργεια αυτής της εκπομπής. Κάθε μέρα μέσα σε αυτόν τον χώρο τον εργασιακό είναι μια χαρά. Γιατί ακόμη και όταν τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλουμε στην καθημερινότητα, με έναν μαγικό

τρόπο εδώ μέσα όλα αλλάζουν. Για αυτές τις ώρες που είμαστε μαζί. Έχω υπάρξει πολύ τυχερή στη ζωή μου με τους συνεργάτες μου. Έχω πάρει πολλή χαρά από αυτή τη δουλειά και τους συνεργάτες μου. Χαίρομαι γιατί είμαστε ομάδα. Μπράβο σας ρε παιδιά, είστε σπουδαίοι και σας αγαπώ πολύ. Καλό καλοκαίρι σε όλους»!

Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής η Νάνσυ Παραδεισάνου ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και συγκεκριμένα έγραψε στο instagram:

«Ήταν δυο υπέροχα χρόνια αυτά που πέρασα κάθε μεσημέρι στην #eleni ! Γνώρισα και συνεργάστηκα με υπέροχους ανθρώπους που η καθημερινότητα μου μαζι τους ήταν συναρπαστική. Κυρίως όμως, γνώρισα καλύτερα την Ελένη, πρώτα σαν άνθρωπο κι ύστερα σαν επαγγελματία. Που με πίστεψε, με στήριξε και με εξέλιξε όσο δεν περίμενα ποτέ. Θα είστε όλοι για πάντα στην καρδιά μουΚαλό καλοκαίρι και εις το επανιδείν!»!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ήταν δυο υπέροχα χρόνια αυτά που πέρασα κάθε μεσημέρι στην #eleni ! Γνώρισα και συνεργάστηκα με υπέροχους ανθρώπους που η καθημερινότητα μου μαζι τους ήταν συναρπαστική. Κυρίως όμως, γνώρισα καλύτερα την Ελένη, πρώτα σαν άνθρωπο κι ύστερα σαν επαγγελματία. Που με πίστεψε, με στήριξε και με εξέλιξε όσο δεν περίμενα ποτέ. Θα είστε όλοι για πάντα στην καρδιά μουΚαλό καλοκαίρι και εις το επανιδείν!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nancy Paradeisanou Beckham® (@nancyparadeisanou) στις 28 Ιούν, 2019 στις 8:31 πμ PDT

Διαβάστε ακόμα: Αυτές είναι οι νέες βίλες της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου (φωτό)

Λίτσα Πατέρα: “Θα έπαιρνα την Ελένη Μενεγάκη στη σχολή μου”

Φινάλε για την Ελένη Μενεγάκη: Δείτε πώς αποχαρέτησε τους τηλεθεατές

Keywords
Τυχαία Θέματα