Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 21/-25/1

Άλλη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας από το Πρω1νό. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 21/12

Οι snake print γόβες είναι το απόλυτο trend της σεζόν. Μπορείτε να τις φορέσετε όλες τις ώρες, από το πρωί έως το βράδυ και σε όλες τις περιστάσεις. Εμείς σήμερα θα σας δείξουμε ένα look που ταιριάζει

σε όλες σας και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε, καθώς είναι άνετο, βολικό, εύκολο και με ρούχα που όλες έχετε στην γκαρνταρόμπα σας. Σε αυτές λοιπόν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB, που αποτελείται από ένα μπεζ πλεκτό κοντομάνικο ζιβάγκο και ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι skinny. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μια ταμπά ζώνη στη μέση και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες με μπαρέτα, σε μπεζ -μαύρο φίδι, Maria Kotsona Shoes. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Ultimate της εταιρείας Nyx, το ρουζ Just A Pinch της MAC, την τερακότα Bronzer/Blush, Balm Secret της The Balm και στα χείλη δυο κραγιόν, το Coral Bliss της MAC και το Lipstories No 06 της Sephora. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε τα super sleek ίσια μαλλιά της Φαίης μας με τη χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις. Αν θέλετε να το αντιγράψετε κι εσείς, δείτε πως μπορείτε να τα κάνετε βήμα βήμα, κλικάροντας ΕΔΩ.

Τρίτη 22/12

H denim ολόσωμη φόρμα είναι ένα κομμάτι που όλες σας πρέπει να έχετε στην γκαρνταρόμπα σας. Είναι άνετη, βολική, ταιριάζει όλες τις ώρες και σε πολλές περιστάσεις, ανάλογα πάντα με το συνδυασμό που θα κάνετε, και πραγματικά δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ανεξάρτητα από τις τάσεις που μας επιβάλουν κάθε σεζόν οι σχεδιαστές. Σε αυτή έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την δεύτερη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία από την εταιρεία Desiree Fashion, μια ολόσωμη φόρμα από λεπτό denim ύφασμα σεμιζιέ, με τρουακάρ μανίκια, τσέπες και πέτα. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μια μαύρη ζώνη στη μέση και ένα ζευγάρι μαύρα βελούδινα Superga με άσπρο πάτο. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Ultimate της εταιρείας Nyx, τις βλεφαρίδες Demi Whispies της Ardell, το ρουζ Just A Pinch της MAC, την τερακότα Bronzer/Blush, Balm Secret της The Balm και στα χείλη δυο κραγιόν, το Coral Bliss της MAC και το Lipstories No 06 της Sephora. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε κυματιστά με χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Τετάρτη 23/12

Το tweed είναι χωρίς καμία αμφιβολία κλασάτο και σούπερ φινετσάτο. “Κατάγεται” από την Σκοτία και η πολυτέλειά του το έκανε ιδανική επιλογή για τους άνδρες των ανώτερων κοινωνικών στρωμάτων. Γρήγορα όμως πέρασε και στις γυναίκες. Αυτή τη σεζόν το βλέπουμε σε παλτό, παντελόνια, jackets, φορέματα, ακόμα και σορτς. Μην το φοβάστε λοιπόν και μην το θεωρείτε ξεπερασμένο. Οι σχεδιαστές μόδας άλλωστε λατρεύουν να… κάνουν στάσεις στο παρελθόν και να εμπνέεται, δημιουργώντας ρούχα για το τώρα. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία από την εταιρεία Access, ένα αμάνικο φόρεμα -γιλέκο, σταυροκούμπωτο με μεγάλα πέτα. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μια μαύρη snake print ζώνη στη μέση, της ίδιας εταιρείας, μαύρο οπάκ καλσόν και ένα ζευγάρι μαύρες δερμάτινες over the knee μπότες, μυτερές με χοντρό τακούνι, Zini. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την Must Have Palette, No 07 Metallic Shadow της Grigi Make Up, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, τις γυαλάδες με το Highlighter OfraXNikkieTutorials, το ρουζ Mineralize Blush Dainty της MAC και στα χείλη το Luxe Matte Lip Color, Nude Reality της Bobbi Brown. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε ίσια ανάλαφρα μαλλιά με κίνηση, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Πέμπτη 24/12

Το ζιβάγκο είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο κλασικά κομμάτια, τόσο για την γυναικεία όσο και για την ανδρική γκαρνταρόμπα. Αυτή τη σεζόν απογειώνεται πραγματικά στο street style, αφού το βλέπουμε όχι απλά να στέκεται υπέροχα σε σύγχρονα outftiss αλλά να αποτελεί το στοιχείο εκείνο που κάνει όλη τη διαφορά. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρωτολευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία Zini που αποτελείται από ένα πλεκτό αμάνικο εφαρμοστό ζιβάγκο με παρτούς ώμους σε γαλάζιο χρώμα και μια ψηλόμεση midi κάμελ κρουαζέ φούστα που δένει με ζώνη στο πλάι, ελαφρώς ασύμμετρη σε γραμμή Α. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ασημένιες ψηλοτάκουνες μυτερές γόβες, Dukas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Contour Intuitive της Nyx, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, το ρουζ Jut A Pinch της MAC που χρησιμοποιήθηκε επίσης και ως σκιά και στα χείλη το κραγιόν Fire Topaz, ORA 417 της Shiseido. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ανάλαφρα σπαστά μαλλιά με χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Παρασκευή 25/12

Το μικρό μαύρο φόρεμα ή αλλιώς LBD -Little Black Dress- είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα βασικό κομμάτι που υπάρχει σε περίοπτη θέση σε όλες τις γκαρνταρόμπες. Είναι διαχρονικά κομψό και … ασφαλές, πάντα in fashion -δεν έχει να κάνει με τα trends που κάθε σεζόν μας επιβάλλουν οι σχεδιαστές μόδας- και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες, από το πρωί έως το βράδυ και σε όλες τις περιστάσεις, με τη βοήθεια των κατάλληλων αξεσουάρ. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία από την εταιρεία Libelloula, ένα μίνι εφαρμοστό μαύρο φόρεμα με ανοιχτό ντεκολτέ, off-the-shoulder και τρουακάρ μανίκια. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι διακριτικά σκουλαρίκια, στρογγυλά και διακοσμημένα με κρύσταλλα, Art Wear Dimitriadis, ένα μαύρο καλσόν -λεπτό μαύρο με μικρό πουά και ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες, Dukas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τη σκιά Long Lasting Wet And Dry Eeyshadow No 200 της εταιρείας Kiko Milano, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, τις γυαλάδες με το Highlighter Love You So Mochi της Nyx και στα χείλη το κραγιόν Luxe Matte Lip Color της Bobbi Brown. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ένα ατημέλητο messy bun που έγινε σε μόλις τρία λεπτά, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς –να σας θυμίσουμε πως έγινε στον “αέρα”, αφού η Φαίη μας δεν πρόλαβε να ετοιμαστεί on time.

Keywords
Τυχαία Θέματα