Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 19-23/03

Ακόμα μια εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 19/3

Το floral φόρεμα είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα ρούχο με girly διάθεση που αν συνδυαστεί σωστά σας δίνει ένα αποτέλεσμα ιδιαίτερα chic και κολακευτικό. Συγκαταλέγεται και αυτή τη σεζόν στις τοπ επιλογές σας για looks τόσο στο γραφείο και στη βόλτα, όσο

και στη βραδινή έξοδο. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό, επιλέγοντας να καλημερίσει το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα που ανήκει στην καινούργια συλλογή της BSB, μίνι, σε υπέροχες ροζ αποχρώσεις. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ψηλοτάκουνα πέδιλα στο χρώμα του χαλκού Tsakiris Mallas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τις ψυχρές αποχρώσεις στα μάτια και στα ζυγωματικά, χρησιμοποιώντας την παλέτα Love You So Mochi της Nyx που φορέθηκε και ως ρουζ, τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και στα χείλη μείξη των παρακάτω, του μολυβιού της Radiant Νο 18 iris και του κραγιόν Ν 24 της Tommy G. Τέλος, ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε στα μαλλιά της υπέροχα sicilian braids. Για να τα κάνετε κι εσείς, αρκεί να χωρίσετε τα μαλλιά σας στη μέση, να πλέξετε δυο κοτσίδες και να τις στερεώσετε στο ύψος του αυχένα για να δημιουργηθεί ένα στεφάνι.

Τρίτη 20/3

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για την μονοχρωμία που εξακολουθεί να αποτελεί και αυτή τη σεζόν μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας. Σας προτείνουμε να μην την φοβηθείτε, ούτε να την θεωρήσετε κάτι εύκολο και άρα βαρετό και να την ακολουθήσετε πιστά τόσο στα πρωινά σας looks, όσο και στα βραδινά. Οι fashionistas του πλανήτη, επενδύουν σε εκτυφλωτικά χρώματα, όπως το κόκκινο για μια statement εμφάνιση ή σε μπεζ, ακριβώς όπως έκανε σήμερα ηΦαίη μας στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την Desiree Fashion που αποτελείται από μια μπεζ μεταξωτή αμάνικη μπλούζα με βολάν και μια μπεζ μίνι φούστα με απλικαρισμένες μαργαρίτες. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μπεζ ψηλοτάκουνες μυτερές γόβες με διαφάνεια Mark Milan και εντυπωσιακά βραχιόλια Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τις γυαλάδες στο πρόσωπο και τα μάτια που έγιναν με το Highlighting Powder Opal Glow της Bobbi Brown, το ρουζ της Milani, Coral Cove Powder Blush No 5 και στα χείλη το κραγιόν Shy girl της MAC και ο Δημήτρης Στράτος τα ίσα μαλλιά της με τη χωρίστρα στη μέση.

Τετάρτη 21/3

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το μικρό μαύρο φόρεμα ή Little Black Dress (LBD για συντομία) το κορυφαίο ρούχο, κλασικό και πιο διαχρονικό ρούχο της μόδας που έκανε την εμφάνισή του το 1926 από τον Coco Chanel και πρέπει να το έχει κάθε γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της. Και δικαιολογημένα, αφού μπορεί να φορεθεί συνεχώς, από το πρωί έως το βράδυ, όλες τις εποχές και σε όλες τις περιστάσεις με την προσθήκη των κατάλληλων αξεσουάρ, κάνοντας πράξη το μότο της σχεδιάστριας: “Κάθε κορίτσι πρέπει να είναι κομψό και εντυπωσιακό”. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό, καλημερίζοντας το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία της BSB, ένα στενό αμάνικο μίνι μαύρο φόρεμα με λοξό άνοιγμα στο ντεκολτέ. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρα ψηλοτάκουνα booties πέδιλα Tsakiras Mallas – για τις ανάγκες μάλιστα του shooting του look η Φαίη μας φόρεσε μαύρο biker jacket BSB. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές στα μάτια το Shadow Stick της Ardell και στα χείλη το κραγιόν Rouge Pur Couture No 70 της YSL και από πάνω το Gloss Volume No 20 της ίδιας εταιρείας και ο Δημήτρης Στράτος τα σγουρά μαλλιά της με τη χωρίστρα στο πλάι.

Πέμπτη 22/3

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για ένα από τα πιο hot trends της σεζόν, που είναι φυσικά οι επιρροές από τα τροπικά νησιά. Τα μπανανόφυλλα, τα φοινικόδεντρα αλλά και τα 3D τροπικά στοιχεία… ανέβηκαν στις πασαρέλες, κάνοντάς μας να ονειρευόμαστε τιρκουάζ νησιά, χρυσές αμμουδιές, ηλιοβασιλέματα, κοκτέιλ κ.α. Οι οίκοι μόδας που ασχολήθηκαν πιο εντατικά με το συγκεκριμένο trend, ήταν οι: Jacquemus, Isabel Marant και Michael Kors. Σε αυτό το… τροπικό κλίμα ενέδωσε σήμερα και η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό, επιλέγοντας να καλημερίσει το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την εταιρεία Access, μίνι, με sixtes αναφορές, τρουακάρ μανίκια και μπανανόφυλλα σε λευκό με πράσινο. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με λευκές ψηλοτάκουνες γόβες Dukas και εντυπωσιακό My FF Rhodium Plated σταθερό βραχιόλι από την Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές το τραβηγμένο eyliner προς τα έξω, τις βλεφαρίδες, τις γυαλάδες που έγιναν με το Glow Goals Highlighter Ofra Nikkie Tutorials και στα χείλη το κραγιόν της Shiseido, Rouge Coral Fire Topaz και ο Δημήτρης Στράτος τα ίσια μαλλιά της προς τα μέσα με χωρίστρα στο πλάι και έξτρα όγκο χρησιμοποιώντας στη ρίζα το Rootful O6 της Redken.

Παρασκευή 23/3

Αthleisure, μια από τις κυρίαρχες τάσεις της σεζόν που ξεκίνησε από το 2016 και συνεχίζει να πρωταγωνιστεί και αυτή τη σεζόν στις εμφανίσεις όλων, αναδεικνύοντας την άνεση ως τη Νο1 προτεραιότητα κάθε γυναίκας.Στόχος η απόλυτη απενοχοποίηση όλων των αθλητικών ρούχων και παπουτσιών που πια δεν φοριούνται στο γυμναστήριο ή στο σπίτι αλλά από το πρωί έως το βράδυ. Μπλούζες με ρίγες, φόρμες, Υoga pants, κολάν, sneakers κ.α. συνδυάζονται με τον πιο ωραίο τρόπο και αποτελούν επιλογή και για επίσημα looks. Σε αυτή την τάση έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίης μας για να καλημερίσει το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού. Συγκεκριμένα επέλεξε για την τελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας ένα σύνολο από την εταιρεία Zini που αποτελείται από λεπτό πλεκτό cropped πουλόβερ σε κόκκινο και λευκό, σε athleisure style, συνδυασμένο με ένα ένα μπεζ παντελόνι cargo, ψηλόμεσο με δέσιμο στη μέση και ανοίγματα στο πίσω μέρος του ποδιού. Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μπεζ lace up ψηλοτάκουνα πέδιλα Maria Kotosona Shoes και εnτυπωσιακά σκουλαρίκια από την “Metall Chic” σειρά της Folli Follie. Η Γωγώ Νιηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές το τραβηγμένο eyliner προς τα έξω, τις βλεφαρίδες, τις γυαλάδες που έγιναν με το Glow Goals Highlighter Ofra Nikkie Tutorials και στα χείλη το Volupte Tint in Balm Νο 6 της YSL και το Gloss Volupte No 3 της ίδιας εταιρείας και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα αυστηρό sleek σινιόν με χωρίστρα στη μέση.

Keywords
εμφάνιση, εμφάνιση, tsakiris mallas, folli follie, bobbi brown, coco chanel, michael kors, floral, ΑΝΤ1, bsb, ροζ, love, iris, tommy, μπεζ, fashion, milan, follie, girl, mac, black, coco, chanel, shadow, stick, rouge, ysl, συγκεκριμένο, εταιρεία, access, dukas, goals, shiseido, fire, sneakers, style, shoes, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, στρατος, εξτρα, ξανα, βραχιολια, tsakiris mallas, αξεσουαρ, γοβες, γυναικα, νησια, σγουρα μαλλια, υψος, χρωματα, bsb, chanel, dukas, mac, shoes, ysl, βλεφαριδες, βραδυ, γωγω, ευκολο, εβδομαδα, εποχες, εταιρεία, ισια μαλλια, κλιμα, κοκτειλ, μαυρο, μακιγιαζ, μαλλια, ματια, μινι, μπλουζες, μικρο, μοτο, παντα, πεδιλα, υπογραφη, ροζ, πρωταγωνιστες, πρωι, ριζα, σεζον, συγκεκριμένο, συγκεκριμενα, σειρα, σκουλαρικια, σπιτι, στυλιστα, ταση, φυσικα, χειλη, χρωμα, ψηλοτακουνα, access, ανηκει, black, bobbi brown, coco chanel, coco, δημητρης, εμφανισεις, love, fashion, floral, folli follie, follie, fire, girl, goals, style, ιδιαιτερα, iris, κολαν, λευκο, μπεζ, michael kors, milan, ογκο, rouge, shadow, shiseido, sneakers, τιρκουαζ, tommy, ωραιο, ξεκινησε, stick
Τυχαία Θέματα