Προβλέψεις Σάββατο 24 Μαρτίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

Κριός

Σήμερα θα θέλεις να πάρεις μια απόσταση και να φύγεις μακριά για να ξεμπερδέψεις έστω και για λίγο από όλα αυτά που σου γεμίζουν το κεφάλι με ευθύνες… Θα τα καταφέρεις!

Ταύρος

Ξέχνα τη δουλειά σου και τις υποχρεώσεις σου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις σήμερα είναι να χαλαρώσεις να ηρεμήσεις και να απολαύσεις την ημέρα, μόνη ή συντροφιά με φίλους…

Δίδυμοι

Ο ρομαντισμός σου χτυπάει κόκκινο σήμερα. Γι’ αυτό και κανόνισε μια συνάντηση με τον αγαπημένο σου. Αν είσαι ελεύθερη ετοιμάσου να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο που θα σε

συναρπάσει.

Καρκίνος

Σήμερα υπάρχει μια περίπτωση να νιώσεις ευάλωτη αλλά πραγματικά σου το λέμε δεν είσαι μόνη και πολλοί έχουν την διάθεση να σε βοηθήσουν…. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να τους τη ζητήσεις.

Λέων

Η χαλάρωση πρέπει να είναι η προτεραιότητα σου σήμερα. Γι’ αυτό ξέχνα τη δουλειά σου και τα deadlines σου που όλη την εβδομάδα σου δημιουργούν άγχος και δεν σου αφήνουν λίγο χρόνο για τον εαυτό σου.

Παρθένος

Ίσως σήμερα έχεις πολύ αναπτυγμένη επιθυμία να ψωνίσεις και να γυρίσεις όλα τα μαγαζιά… Προσοχή όμως στις άσκοπες αγορές που μπορούν να σε βγάλουν εκτός bugdet.

Ζυγός

Κάνε κάτι διαφορετικό σήμερα για να μπορέσεις να αλλάξεις παραστάσεις και να νιώσεις καλύτερα… Από την επόμενη εβδομάδα η δουλειά θα είναι ακόμα περισσότερη.

Σκορπιός

Η διασκέδαση που υπήρξε τις τελευταίες μέρες φτάνει στο τέλος της και πλέον υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις… Ναι, τι κι αν είναι Σάββατο; Κάποια πράγματα δεν σταματούν ποτέ.

Τοξότης

Έχεις πολλές καινούριες ιδέες που θέλεις να εξερευνήσεις και να δεις τι θα μπορούσε να κάνει την διαφορά πάνω σε ένα νέο projcet που ετοιμάζεις. Αν φτάσεις σε τέλμα, ζήτα βοήθεια από τους φίλους σου.

Αιγόκερως

Αν σήμερα είσαι πολύ κουρασμένη άφησε πίσω σου τη δουλειά σου και προσπάθησε να ηρεμήσεις λιγάκι για να συνεχίσεις μετά… Κανόνισε μια ωραία βόλτα για καφέ με τους φίλους σου.

Υδροχόος

Δεν θα μπορείς να μείνεις ακίνητη σήμερα ούτε για ένα δευτερόλεπτο και ο κόσμος θα αναρωτιέται που βρίσκεις τόση ενέργεια… Παρόλα αυτά μην το παρακάνεις. Ξεκουράσου και ασχολήσου με τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου.

Ιχθύες

Η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή για να βρεις μερικά καινούρια ενδιαφέροντα και να ασχοληθείς με αυτά… Δες τι είναι αυτό που σου λείπει από τη ζωή σου και κάν’το άμεσα κομμάτι της.

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο!

Keywords
Τυχαία Θέματα