Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 14-18/05

Ακόμα μια εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 14/5

Το πιο βολικό ρούχο που δεν έχει να κάνει με trends και πάντα θα είναι στη μόδα, είναι χωρίς καμία αμφιβολία το τζιν παντελόνι. Μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα κομμάτια που έχετε στην γκαρνταρόμπα σας και να σας βγάλει ασπροπρόσωπες όλες τις εποχές

και τις ώρες, από το πρωί, έως το βράδυ, με την προσθήκη των κατάλληλων αξεσουάρ. Εμείς σήμερα θα σας δείξουμε τον πιο hot τρόπο για να το φορέσετε τώρα, ακολουθώντας το παράδειγμα της Φαίης μας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού, την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSBπου αποτελείται από μια ροζ nude πλεκτή μπολούζα, με τρουακάρ μανίκια και τετράγωνο ντεκολτέ και ένα skinny ψηλόμεσο ανοιχτόχρωμο τζιν. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μπεζ snake print γόβες και ανοιχτή φτέρνα Tsakiris Mallas και εντυπωσιακό κόσμημα στο λαιμό από τη Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τις γυαλάδες, τις σκιές από τον παλέτα Couture Palette No 7 της YSL, το ρουζ Bred for Beauty της MAC, στα χείλη το κραγιόν Saint Germen από την MAC και στο περίγραμμα το μολύβι No 18 Iris από την Radiant και ο Δημήτρης Στράτος τα σπαστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στη μέση.

Τρίτη 15/5

Το wrap dress, γνωστό και ως κρουαζέ φόρεμα, είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια της μόδας που όλες θα πρέπει να έχετε έστω ένα στην γκαρνταρόμπα σας, μαζί με το little black dress, το λευκό πουκάμισο και το τζιν παντελόνι. Στην ουσία αποτελεί ένα ρούχο που αναδεικνύει διακριτικά την γυναικεία θηλυκότητα μέσα από μια απλή γεωμετρική γραμμή, δημιουργία της σχεδιάστριας Diana von Furstenberg, η οποία έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της πως: ‘”Απευθύνεται στη γυναίκα που είναι ανεξάρτητη και δεν περιμένει από έναν άνδρα να πληρώσει τους λογαριασμούς της”. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίης μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό, επιλέγοντας να καλημερίσει το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα με 60’s αναφορές από τη Desiree Fashion. Κοντομάνικο, πράσινο ριγέ μίνι φόρεμα με κρουζέ μπούστο και βολάν στη φούστα. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με λευκά πέδιλα με χοντρό τακούνι Tsakiris Mallas και ένα ασημένιο σταυρουδάκι στο λαιμό από τη Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε κοραλί αποχρώσεις, το αγαπημένο μακιγιάζ του καλοκαιριού με πρωταγωνιστές το ρουζ Telling Glow της MAC που χρησιμοποιήθηκε επίσης και για σκιά και στα χείλη το κραγιόν Rouge Pur Couture No 36 της YSL και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα χαμηλό pony tail με όγκο.

Τετάρτη 16/5

Τα κιμονό – φορέματα, είτε μονόχρωμα, είτε με διάφορα prints αποτελούν χωρίς καμία αμφιβολία τα must have της σεζόν, τόσο για τις καθημερινές, όσο και για τις επίσημες εμφανίσεις σας. Και δικαιολογημένα, αφού θα σας δώσουν ένταση, στυλ και φυσικά ένα boho αέρα ελευθερίας, συστατικά που θα απογειώσουν το look σας. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για τη σημερινή εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα μακρύ κιμονό με τρουακάρ μανίκια σε μπλε – άσπρο χρωματισμό της εταιρείας Vie Revee. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε υποδειγματικά με λευκά ψηλοτάκουνα δερμάτινα mules με λεπτομέρειες από διαφάνεια, Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Tank της MAC, το ρουζ Pinch o’ Peach της εταιρείας MAC και στα χείλη το περίγραμμα Buff ο4 της Radiantκαι το κραγιόν το Angel της Mac και ο Δημήτρης Στράτος τα ίσια μαλλιά της.

Πέμπτη 17/5

Τα μίνι μονόχρωμα φορέματα με τις girly λεπτομέρειες όπως τρουακάρ μανίκια, δαντέλες, διαφάνειες, βολάν, ακάλυπτους ώμους, αποτελούν την κορυφαία επιλογή όλων των fashionistas τη σεζόν που διανύουμε. Και δικαιολογημένα, αφού μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες, από τις πιο καθημερινές, έως και τις πιο επίσημες και να συνδυαστούν με όλα σχεδόν τα αξεσουάρ που έχετε στην γκαρνταρόμπα σας. Σε αυτή την τάση έδωσε σήμερα ψήφο η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1, μια ημέρα πριν κι αυτή η εβδομάδα τελειώσει, με ένα γαλάζιο μίνι girly φόρεμα με τρουακάρ μανίκια που καταλήγουν σε καμπάνα και βολάν στο τελείωμα της φούστας του από την εταιρεία μόδας Zini. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε υποδειγματικά με εκρού καστόρινα ψηλοτάκουνα πέδιλα με δέσιμο στον αστράγαλο, που αποτελούν μια από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν, Tsakiris Mallas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές το ρουζ Just a Pinch της MAC και στα χείλη το κραγιόν Bite O’ Georgia επίσης από την εταιρεία Mac και ο Δημήτρης Στράτος τα σπαστά μαλλιά της με το πιάσιμο ψηλά που αποτελεί ένα από τα ωραιότερα και πιο εύκολα χτενίσματα της Άνοιξης.

Παρασκευή 18/5

Το κρουαζέ ή wrap dress είναι απόλυτα κομψό, κολακεύει όλους τους σωματότυπους, ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες και αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία ένα ρούχα που κάθε γυναικά θα πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα της. Για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι σας προτείνουμε να… φύγετε από τα μονόχρωμα και να πείτε ΝΑΙ σε όσα έχουν ιδιαίτερα prints, είτε λουλουδάτα, είτε γεωμετρικά, είτε ριγέ κτλ., ακριβώς όπως έκανε σήμερα στο Πρω1νό η Φαίη μας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού, την τελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας με ένα μίνι κρουαζέ φόρεμα, μαύρο με λουλούδια σε κόκκινους και λευκούς χρωματισμούς από την εταιρεία Access. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με κόκκινα λουστρίνι ψηλοτάκουνα lace up πέδιλα, Tsakiris Mallas και εντυπωσιακά My FF Plated Σταθερά Βραχιόλια από τη Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τα δυο ρουζ Huan Ying και Dobrodosli από την παλέτα Voyage της εταιρείας The Balm και στα χείλη το κραγιόν Burning Up RD 310 από τη Shiseido και ο Δημήτρης Στράτος τα σπαστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στη μέση.

Keywords
εμφάνιση, εμφάνιση, tsakiris mallas, folli follie, τζιν, εταιρεία, ροζ, μπεζ, snake, print, follie, ysl, beauty, mac, iris, wrap, black, diana, ΑΝΤ1, fashion, rouge, στυλ, boho, μπλε, milan, tank, angel, ώμους, georgia, χτενίσματα, καλοκαιρι, access, voyage, shiseido, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, στρατος, Πρώτη Μέρα της Άνοιξης, ξανα, βραχιολια, μια ημερα, tsakiris mallas, χτενίσματα, αξεσουαρ, γοβες, γυναικα, λουλουδια, μοδα, ρουχα, σημερινη, φορεματα, mac, wrap, ysl, ανοιξη, βραδυ, γωγω, δερματινα, ευκολα, εβδομαδα, εποχες, εταιρεία, ισια μαλλια, κοσμημα, λευκα, λεπτομερειες, μαυρο, μακιγιαζ, μαλλια, μινι, μπλε, τζιν, παντα, ουσια, πεδιλα, υπογραφη, ροζ, πρωταγωνιστες, πρωι, σεζον, συγκεκριμενα, στυλ, στυλιστα, ταση, τετραγωνο, φυσικα, χειλη, ψηλοτακουνα, ωρες, access, angel, ασπρο, beauty, black, boho, diana, δημητρης, tank, εμφανισεις, fashion, folli follie, follie, georgia, ιδιαιτερα, iris, λευκο, μπεζ, milan, ογκο, print, ριγε, rouge, shiseido, snake, voyage, ώμους
Τυχαία Θέματα