Προβλέψεις Τρίτη 23 Ιανουαρίου

Τι λένε τα άστρα για τη σημερινή ημέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η δεύτερη ημέρα της νέας εβδομάδας σας βρίσκει αποφασισμένους να αλλάξετε –ή να προσπαθήσετε τουλάχιστον- κάποια πράγματα που για καιρό ανεχόσασταν, αλλά νιώθετε πως πλέον πρέπει να τοποθετήσετε πιο συγκεκριμένα όρια στους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Μια συζήτηση που είχατε το Σαββατοκύριακο σας έχει προβληματίσει και θα σας τριβελίζει το μυαλό και όλες τις επόμενες μέρες. Αυτό που μάθατε αλλάζει αυτά που θεωρούσατε δεδομένα και οι αλλαγές δεν είναι κάτι το οποίο αγαπάτε ή αποδέχεστε εύκολα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5

– 21/6)
Ωραία γέμισαν οι μπαταρίες, αλλά η εβδομάδα ξεκινά πολύ απαιτητική, με υποχρεώσεις και deadlines που θέλετε να τηρήσετε. Αυτό σας αγχώνει, αλλά η αλήθεια είναι πως υπό πίεση λειτουργείτε πάντα πολύ καλύτερα από όταν είστε χαλαροί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Τα πράγματα έχουν ως εξής: έχετε εκλάβει λάθος ένα «μήνυμα» που σας έχει στείλει με τον τρόπο του κάποιος άνθρωπος με τον οποίο υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον ανάμεσά σας. Το αποτέλεσμα είναι πως εσείς έχετε θυμώσει και εκείνος έχει απομακρυνθεί. Αφήστε τους εγωισμούς και κάντε ένα πρώτο βήμα για να τα βρείτε.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Δεν τα πάτε καλά με τις εξομολογήσεις, όμως αυτή τη φορά υπάρχει κάτι μέσα σας που σας τρώει και θέλετε να το συζητήσετε και να το μοιραστείτε. Κάντε το και θα δείτε πως δεν θα το μετανιώσετε. Το να μοιράζεστε, άλλωστε, είναι κάτι που βοηθά τις προσωπικές σχέσεις να εξελίσσονται και να γίνονται πιο ζεστές και σημαντικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε βαθιά ανάσα και να πέσετε με τα μούτρα στη δουλειά. Θα πάρετε τα εύσημα και μαζί με αυτά θα έρθει και μία πρόταση που θα σας κάνει να χαμογελάτε πλατιά. Τα καλύτερα έρχονται στα επαγγελματικά σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Πάρτε το αλλιώς. Κάποιος συνάδελφος νιώθετε πως δεν είναι εντάξει απέναντί σας και εδώ και καιρό του τα έχετε φυλαγμένα. Καιρός να κάνετε και μια κουβέντα, όμως. Οικονομικά, ένα έξοδο που δεν περιμένατε σας φέρνει σχετική πίεση, αλλά σύντομα βρίσκετε λύση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Καινούργια εβδομάδα με αλλαγές σε πρόσωπα και πράγματα που συνέθεταν την καθημερινότητά σας. Παρόλα αυτά δεν σας προβληματίζει πολύ όλο αυτό, ούτε σας αγχώνει τόσο, καθώς όταν πάρετε απόφαση μια αλλαγή, σημαίνει πως το έχετε επεξεργαστεί πολύ στο μυαλό σας και είστε σίγουροι.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Μια νέα φάση γαλήνης και ζεστασιάς έχει έρθει στην προσωπική σας ζωή, μετά από ένα διάστημα αναταράξεων που σας δημιούργησαν ένταση, ίσως και κακή διάθεση. Τώρα όλα μπήκαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στη θέση τους και αισθάνεστε πολύ καλύτερα –και πιο ευτυχισμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Κάποιοι σας κάνουν τους δύσκολους και σας έχουν σε ένα μόνιμο σκωτσέζικο ντους που έχει αρχίσει να σας εκνευρίζει. Τι να κάνετε; Πάρτε αποστάσεις, χαθείτε, μην γκρινιάζετε, ούτε να φωνάζετε, απλά μην μιλάτε. Αυτό τελικά θα λειτουργήσει υπέρ σας γιατί όσο φωνάζετε και τσακώνεστε απλά χάνετε το δίκιο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Η δεύτερη ημέρα της εβδομάδας ξεκινά με ευχάριστες ειδήσεις και εξελίξεις που θα έρθουν να τονώσουν την οικονομική σας κατάσταση, αλλά και να σας δώσουν νέες προοπτικές για μελλοντικές συνεργασίες που θα αποδειχθούν ιδιαίτερα προσοδοφόρες για εσάς.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Οι απαιτήσεις στο κομμάτι της οικογένειας είναι πολλές και απαιτούν την ενεργή συμμετοχή σας για να μπορέσουν όλα να ρολάρουν σωστά και να βρεθούν λύσεις σε προβλήματα καθημερινότητας. Αγαπάτε την ανεξαρτησία σας, αλλά αυτή είναι η στιγμή να σταθείτε στο πλευρό των ανθρώπων σας.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα