Η Καίτη Φίνου σχολιάζει την συμμετοχή του Ντάνου στο Τατουάζ: “Από τότε που καταργήθηκε η άδεια…”

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αποκάλυψε για πρώτη φορά την συνεργασία του με τον Alpha. Ο νικητής του Survivor θα δοκιμάσει τις υποκριτικές του ικανότητες, καθώς θα τον δούμε στην πετυχημένη σειρά, Τατουάζ.

Η απόφαση του αυτή σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, τόσο στα social media,

όσο και στα Μέσα. Μάλιστα, ο Μέμος Μπεγνής δεν δίστασε να εκφραστεί αρνητικά για το νέο επαγγελματικό βήμα του Ντάνου, καθώς σχολίασε δημόσια πως είναι κατάντια.

Η Καίτη Φίνου μίλησε στην εφημερίδα Espresso και σχολίασε με το δικό της τρόπο την συμμετοχή του Αγγελόπουλου στη σειρά: «Από τότε που καταργήθηκε η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, όποιος θέλει γίνεται ηθοποιός. Το κοινό και ο χρόνος θα αποφασίσουν τελικά ποιος θα είναι αλεξιπτωτιστής και ποιος θα παραμείνει στο επάγγελμα.

Το ότι ο Ντάνος θα παίξει έναν ρόλο στην τηλεόραση δεν με χαλάει καθόλου γιατί είναι ένα ωραίο παιδί και, που ξέρετε, μπορεί να έχει και ταλέντο. Άλλωστε, πόσοι και πόσες από άλλα επαγγέλματα έχουν παίξει ρόλους στην τηλεόραση και δεν άνοιξε μύτη. Εδώ κάποιοι χωρίς ταλέντο, αλλά προωθούμενοι από κλίκες, βγαίνουν και στο σανίδι, που θέλει κότσια…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα