Προβλέψεις Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Η δουλειά που έχεις να κάνεις σήμερα είναι μεγάλη και θα σε αγχώσει. Προσπάθησε όμως να μην ξεσπάσεις τα νεύρα σου στα αγαπημένα σου άτομα. Τα καλά νέα είναι πως πολλά θέματα θα αρχίσουν να λύνονται σύντομα και θα νιώσεις τεράστια ανακούφιση.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα πάρεις μια σειρά από αποφάσεις που είναι ικανές να αλλάξουν τη ζωή σου. Αν χρειαστείς βοήθεια, μην διστάσεις να τη ζητήσεις από άτομα που βρίσκονται συνεχώς δίπλα σου και θέλουν μόνο το καλό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα

σε πιάνουν οι ευαισθησίες σου και σιγά σιγά αρχίζεις να απομονώνεσαι από το περιβάλλον σου. Είναι απλά μια φάση που σύντομα θα έχει ημερομηνία λήξης και θα επιστρέψεις στα θέματα που πρέπει να λύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα σου προτείνουμε να ξεκαθαρίσεις υποθέσεις που εκκρεμούν, με καθαρό μυαλό, χωρίς άγχος και πίεση. Μια γνωριμία που μπορεί να εξελιχτεί είτε σε φιλία, είτε σε έρωτα, θα σε συναρπάσει.

ΛΕΩΝ

Σήμερα σε συμβουλεούμε να επικεντρεθείς σε θέματα που θέλουν οριστικές λύσεις. Δίπλα σου βρίσκονται πολλοί που θέλουν μόνο το καλό σου και καλό είναι να τους ζητήσεις τις συμβουλές τους. Ένα απρόοπτο γεγονός θα ταράξει την οικογενειακή σου ηρεμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν και τα εμπόδια που υπάρχουν στο δρόμο σου είναι πολλά, εσύ δεν θα το βάλεις κάτω, αλλά με σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή θα τα ξεπεράσεις όλα. Μια ευκαιρία για επαγγελματική άνοδο θα σου παρουσιαστεί και σου προτείνουμε να την εκμεταλλευτείς. .

ΖΥΓΟΣ

Αν και όλα μοιάζουν τέλεια για να πάρεις τις αποφάσεις που θες, σε συβουλεύουμε να τις αφήσεις για αργότερα, αφού τελικά οι πλανήτες τώρα δεν σε ευνοούν. Συζήτησε με την οικογένειά σου και προσπάθησε να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που υπάρχουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ξέρουμε πως τελευταία έχεις προσπαθήσει πολύ και έχεις κουραστεί και όπου να’ ναι φτάνεις στα όριά σου, όμως σε συμβουλεύουμε να συνεχίσεις στον ίδιο ρυθμό και σύντομα η επιτυχία θα σου χτυπήσει την πόρτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν και περιμένεις μια σειρά από εξελίξεις σε θέματα που σε… καίνε, θα υπάρξουν πολλές καθυστερήσεις που θα σε αγχώσουν. Ηρέμησε, προσπάθησε να φροντίσεις τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου και όλα καλά θα πάνε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θέλεις να κλειστείς στο σπίτι σου και να μην δεις κανέναν, ούτε να κάνεις απολύτως τίποτα. Το μόνο που θες είναι να σκεφτείς τη ζωή σου, τις κινήσεις σου και να δεις τελικά ποιοι είναι πραγματικοί σου φίλοι και ποιοι όχι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα υπάρξουν κάποια εμπόδια στο δρόμο σου που θα σε αναστατώσουν και θα σε βγάλουν έξω από τη ρουτίνα σου. Σου προτείνουμε όμως να κάνεις υπομονή γιατί όλα θα φτιάξουν γρήγορα. Η λέξη που επικρατεί αυτό το διάστημα είναι η.. Ανανέωση!

ΙΧΥΘΕΙΣ

Αν και νομίζεις πως όλα θα κυλήσουν καλά σήμερα, δυστυχώς έχουμε να σε ενημερώσουμε πως δεν θα συμβεί αυτό. Ένα άτομο από το κοντινό σου περιβάλλον θα θελήσει να σου βάλει εμπόδια και να κάμψει την πορεία σου προς την κορυφή. Μην το αφήσεις!

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα