Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος αποκάλυψε τον λόγο που μπήκε στο Survivor – VIDEO

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor οι Έλληνες παίκτες αντιμετωπίζουν τους Ρουμάνους σε έναν ιδιαίτερο στίβο μάχης. Ο Ρουμάνος παρουσιαστής έκανε κάποιες ερωτήσεις στους παίκτες του ελληνικού Survivor και μεταξύ άλλων ρώτησε τον Νάσο Παπαργυρόπουλο για ποιόν λόγο αποφάσισε να μπει στο παιχνίδι επιβίωσης.

“Νάσο! Ευχαρίστηση μου να σου μιλάω! Αν οι πληροφορίες μου είναι σωστές, ήρθες από το Λος Άντζελες στην Ελλάδα

για να μπεις στο Survivor! Μια απλή ερώτηση, γιατί;”, ρώτησε ο Κοσμίν με τον Νάσο να απαντάει: “Πρώτα απ’ όλα, ευχαρίστηση μου να σας μιλάω. Είμαι ηθοποιός και επιχειρηματίας. Τελευταία μετακόμισα στος Λ.Α. για να κυνηγήσω μια καριέρα στην ηθοποιία αλλά αφού είχα την ευκαιρία να μπω στο Survivor τα άφησα και ήρθα εδώ! Γιατί, πίστευα ότι θα ήταν η καλύτερη κίνηση που θα έκανα στη ζωή μου! Λένε, ότι η μεγαλύτερη μάχη είναι ενάντια στον εαυτό σου. Και μέσα εδώ, αρχίζεις να γνωρίζεις τον εαυτό σου. Γίνεσαι καλύτερος επειδή βλέπεις τα λάθη σου! Θα δω μετέπειτα τι πρέπει να κάνω για να φτιάξω τον εαυτό μου”.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Γιακουμάτος-Μεταξά-Τσεπάτης ”καρφώνουν” τους πρώην συμπαίκτες τους στο Survivor: ”Ήταν το πρώτο βράδυ που ζήσαμε ήρεμα…”

Keywords
Τυχαία Θέματα