Γιακουμάτος-Μεταξά-Τσεπάνης ”καρφώνουν” τους πρώην συμπαίκτες τους στο Survivor: ”Ήταν το πρώτο βράδυ που ζήσαμε ήρεμα…”

Τα πάνω κάτω έφερε στο Survivor η ανακατατάξη στις ομάδες. Οι παλιοί Μαχητές που πλέον είναι στην ομάδα των Διασήμων, εξέφρασαν τα παράπονα τους για τους παλιούς τους συμπαίκτες.

Στο σημερινό επεισόδιο είδαμε τον Χάρη Γιακουμάτο, την Μελίνα Μεταξά και τον Κωνσταντίνο Τσεπάνη να αποκαλύπτουν στους νέους τους ”φίλους” τι συνέβαινε στην παλιά τους ομάδα. «Ήταν το πρώτο βράδυ που ζήσαμε τόσο ήρεμα και σαν παρέα. Όλοι μαζί στη φωτιά, τραγούδι, χαλαροί, με ηρεμία. Φάγαμε όλοι μαζί. Καταρχήν περάσαμε τόση ώρα όλοι

μαζί. Τέσσερις μήνες δεν είχαμε καταφέρει με τους Μαχητές να είμαστε όλοι τόσες ώρες μαζί και να καθόμαστε παρέα και να συζητάμε», δήλωσε ο Χάρης με τον Κωνσταντίνο να προσθέτει:«Κατάλαβα πώς είναι να περνάς όμορφα στο Survivor. Ναι, Μιχάλη, σοβαρά μιλάω».

Η Κατερίνα Δαλάκα μιλώντας στην κάμερα είπε: «Τα παιδιά έχουν πληγωθεί πολύ από τους παλιούς τους συμπαίκτες τους! Εγώ το ξέρω από τη ζωή μου αυτό. Δεν εμπιστεύομαι εύκολα. Πολλες φορές πιστεύεις ότι οι άλλοι θα κάνουν για σένα ότι κάνεις εσύ γι’αυτόυς. Κανένας εδώ δεν είναι οικογένεια μας ούτε φίλος μας, γιατί δεν το έχει αποδείξει με πράξεις! Μέσα σε δέκα ώρες φερθήκανε σε αυτά τα παιδιά, σαν να μην πέρασαν τέσσερις μήνες μαζί…».

Η Μελίνα Μεταξά με τη σειρά της ξεκαθάρισε: «Χαριτολογώντας είχα πει στον Στέλιο ότι θα ήθελα να είμαι στην ομάδα των Διασήμων. Και να που έγινε τελικά! Δεν ζήλευα απλά θεωρούσα ότι μου ταίριαζε περισσότερο όλο αυτό το κλίμα!».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Συγκινεί η εξομολόγηση γνωστού Έλληνα τραγουδιστή: ”Τον πατέρα μου δεν τον γνώρισα γιατί θεώρησε σωστό να μας αφήσει…”

Keywords
Τυχαία Θέματα