Προβλέψεις Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Αυτό που ζητάς σήμερα είναι στοιχειώδη ευγένεια από τους ανθρώπους και όχι υψηλούς τόνους στη δουλειά για το παραμικρό. Προσπάθησε να μην δίνεις σημασία σε κανέναν και τίποτα, να κάνεις απλά τη δουλειά σου και να φύγεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Η ερωτική σου διάθεση χτυπάει κόκκινο σήμερα. Σε συμβουλεύουμε όμως να μείνεις μακριά από γκάφες με πρώην και γενικά ακατάλληλους που δεν σου είχαν προσφέρει τίποτα απολύτως.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μπορεί

εσύ να κοιτάς τη δουλειά σου και τις προσωπικές σου υποθέσεις και να μην θες να δίνεις δικαίωμα σε κανέναν, όμως σήμερα όλοι θα θέλουν να ασχολούνται μαζί σου, από φίλους και συναδέλφους μέχρι συγγενείς. Υπομονή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Σήμερα σου προτείνουμε να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που ξέρεις με ό,τι ρίσκο αυτό περιλαμβάνει. Φυσικά και αναφερόμαστε στις παρέες σου που τελευταία με όσα λένε και κάνουν σε έχουν πληγώσει.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου… Αν δεν μπορείς να τα διαχειριστείς μόνη σου, τότε ζήτα άμεσα τη βοήθεια κάποιου που ξέρει και μπορεί να σου δώσει τις πιο κατάλληλες συμβουλές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Σήμερα σε συμβουλεύουμε αν θες να κυλήσουν όλα καλά στη δουλειά σου χωρίς εντάσεις και τσακωμούς να αφήσεις στην άκρη την ανταγωνιστικότητά σου και να διατηρήσεις ένα χαμηλό προφίλ.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Η αλήθεια είναι πως αυτό το διάστημα σε έχουν πιάσει οι ανασφάλειές σου. Νιώθεις άχρηστη στη δουλειά σου, λίγη στη σχέση σου κτλ. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά και συζήτησέ το με φίλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Αν είσαι ελεύθερη ήρθε η ώρα να βγεις και να φλερτάρεις με σκοπό να γνωρίσεις εκείνον που θα σου πάρει τα μυαλά. Μόνο αν το προσπαθήσεις και εσύ θα συμβεί, κανείς από μόνος του δεν θα σου χτυπήσει την πόρτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Θα προκύψουν εντάσεις και διαφωνίες στη δουλειά σου, όμως σε συμβουλεύουμε να μην πάρεις θέση. Αν δεις τα πράγματα να γίνονται ακόμα χειρότερα καλύτερα να ζητήσεις ένα ρεπό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Το μυαλό σου το τελευταίο διάστημα είναι μόνο στη δουλειά σου…. Θες να τελειώνεις γρήγορα όλα όσα σου αναθέτουν, να γίνεις απαραίτητη και να μπορέσεις να διεκδικήσεις καλύτερες συνθήκες εργασίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Όσο επιμένεις να τα κάνεις όλα μόνη σου χωρίς την παραμικρή βοήθεια, τόσο τα προβλήματα θα μεγαλώνουν και οι υποχρεώσεις δεν θα σε αφήνουν να πάρεις αέρα. Άλλαξε στάση γιατί η υπερκόπωση θα σου χτυπήσει την πόρτα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Άφησε στην άκρη για λίγο τη δουλειά σου και τις πολλές υποχρεώσεις σου και δώσε χρόνο στους φίλους σου που βρίσκονται πάντα δίπλα σου και θέλουν μόνο το καλό σου. Μην τους παραμελείς άλλο!

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα